Today- Family day @ Resort World Kijal

Salam hujung minggu sume..hari ni mama, papa n anak2 akan ke Resort World Kijal utk Family Day comp mama..first time la nih nak join family day kat cni kan..eksited gak sbb nak kenal anak2 kawan selab n seofis..hehehehe..moga2 Zara Zareef pon dpt jumpe ramai kawan baru kat sana nanti..=)

Selain tuh, happy gak rasa sbb first time mama nak ke Kijal ni..dulu pernah gak ajak papa cuti2 pendek kat cni tp lom jumpe masa yg sesuai nak pergi..kali ni kebetulan family day buat kat sane..so sekali harunglah kan..kitorang akan overnite kat sane satu malam..


Gambar di Resort World Kijal- amik dr Google jerk

Swimming pool nmpak best utk budak2 kan..hihi

Ni bilik deluxe kot..tak sure lagi bilik ape kitorg dpt sbb comp yg uruskan..harap2 dpt sea view la nanti..

Ni plak baju utk family day tu nanti..yg dua atas tu baju mama papa..yg bawah tu plak baju kakak n adik..kaler ok mama suka warna purple, cume corak wayang kulit tu cam lemah sket..kekekeke


p/s: Citer family day berzaman2 nanti lah kot baru update..banyak lagi entry draf menanti utk dipublish..hihihihi

5 comments:

~MommyAqilMedina~ said...

wah sonoknyaaa..Happy Family day akak!!nanti story mory lagi n buat review pasal hotel ni ye...Enjoy ur holiday..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..tempat pun menarik tu..mesti anak2 seronok...

NzA said...

bestnyaaaaaaa....mesti 2Z mandi manda smpai kecut...

Liza Razak said...

wahh..mesti best dan happening nanti :)

mama lieyna said...

Bestnyerrr...
Tak merasa familyday sbb ofis ni tak pnh buat..huu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016