Cuti panjang hujung minggu | Selamat Hari Malaysia!

Salam Isnin semua..bestnye bila hari ni cuti kan..kan..kan..kan...ekekekeke..weekend tiga hari tuh sgt bermakna utk org2 yg bekerja mcm mama..tapi kawan2 yg surirumah pon mesti bahagia gak sbb husbnd cuti, anak2 pon tak sekolah ye tak..haha..apepon, bia cuti mcm nilah leh amik kesempatan berkativiti sefamily..mcm mama, alhamdulillah cuti tiga hari dimanfaatkan sebaik2nye..full aktiviti ok..

Jumaat ptg arituh balik kerja kelam kabut packing n mendobi..after isyak bergerak ke KL nak tido umah adik ipar..dah rindu ngan Zara Zareef katanye..hehehe..tgh hari sabtu plak, attend wedding anak bos papa kat de palma ampang..pas attend wedding..mama ajak papa gi area bukit tinggi plak..saje jalan sane sbb dah rindu sgt rasanye ngan area rumah lama..wuwuwu..dalam kol 6pm, bergerak dari klang ke batu pahat..lame dah tak balik kg lalu PLUS kan leh tahan jem ptg sabtu tuh..>_<..nway, sabtu malam tido kat umah mertua kat parit raja dulu then ahad malam turn tido kat umah mama kat rengit plak..seronok sgt sbb dpt jumpe baby baru abg mama sekali kan..=)..

Haa..penuh gak kan aktiviti kitorng..cuti singkat jek tapi tiga malam sume tido kat umah lain2..hihihi..nway ptg karang dah nak gerak balik kuantan dah..pasni tgu cuti raya haji plaklah..tp tak tau dpt balik kampung ke tak mase tuh sbb raya haji cuti sehari jek kat tgh2 minggu plak tuh..=)


Muka happy dua beradik..time ni baru smpai fr Kuantan to KL..kat umah adik ipar @ ampang...


Lain2 gmbar yg ada insyaAllah mama update lenkali yek..nak update stori2 backdated dulu utk esok..hahahaha


p/s: 16 September 2013..SeLaMat HaRi MaLaysiA!!


1 comment:

mama lieyna said...

Waah cuti singkat pun sempat travel sana sini ye :-)..penat tp bestkan... jalan2x :-)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016