Family Photos | Jalan2 cari makan

Gambar2 hari ahad minggu lepas..kuar umah konon nak jalan2 cari makan..bukan makan special pon tapi tetibe tekak mama teringin nak makan roti canai kat kedai mamak..boleh??? hehehehe..nway, kuar umah dah tgh hari jugak mase tuh..sebelum kuar smpat paksa anak2 n papa amik2 gambar dulu..selalu tak smpat snap banyak2 coz papa dah cpt2 tgu dalam keta..kali ni awal2 mama request nak amik gmbar sefamily sbb mcm dah lame tak amik gmbar lengkap berempat..hihihihi


My Zara n Zareef

Sweet siblings kan..dlm gmbar jekla klu kat umah mama papa jek yg tau perangai diorang..ehehehehe

Kakak Zara si ratu posing

Zara with mama

Our little family..smpat amik sekali jek gmbar berempat ni..jadilah kan..=p

Papa n the kids..bukan main lagi adik menyeringai ye..


Pas amik2 gmbar, baru gerak pi makan..papa bawak ki restoren Taj kat area Indera Mahkota jek..kalau kat klang or shah alam dulu, kedia mamak die 24hr ada roti canai..tapi kat Taj ni terkejut plak bile tgh hari roti canai dah tak available..ceh..kempunan..tapi takpe..selera nak makan kedai mamak tak terputus so mama order teh ais + nasi kandar plak..overall..sedap jek di tekak mama..puas gakla makan..hahahahaha


Teh ais yg sedap sgtttttt + nasi kandar for mama

Zara makan nasi kosong ngan ayam goreng jek..

Budak comot ni pon makan share ngan kakak


Disebabkan kempunan makan roti canai, petang tu balik gi kedai beli roti canai segera, ngan santan..balik umah teros masak kari ayam ngan goreng roti canai tuh..gmbar dh tepek sebelum ni dah..hahahaha..puas gak makan roti canai kat umah..tk payah gi kedai mamak pon kan..saje jek menggedik cari alasan nak jalan2 cari makan..ngeeeee...



9 comments:

mama lieyna said...

Kiut jer baju zara n zareef :-)
Sempat posing2 ye..cun cun..

Rizziela said...

pandainya anak dara tu bergambar kann

kami x kemana2 pun

bagus sangat Mealshake tu utk anak2...sy dah 4 botol bg anak..ni nak masuk botol ke 5. .budak2 tu pun semakin serasi..selera makan pun semakin bertambah..kalau nak boleh call sy 017 2535848

Adlin Mohamad said...

sweet sibling ..sama peel 3k hahaha kat umah terjerit terlolong bergadoh hahaha .. zara mmg terer posing

Puan Ida said...

sweetnye pandai posing ye
salam perkenalan
jemput singgah blog saya ye
umielman.blogspot.com

Syima ~Mama Kyra~ said...

cantik bju 2Z.nmpk mcm sedondon.. pandai mama pilih..zara pun sporting nk lyn posing :)

klu kyra dia x suka gaun/dress tanpa lengan..siap sound mama 'tecer tak bg pakai bju tak tutup aurat..tecer suh pakai bju tutup ketiak..klu gaun tu pendek pun dia request nak pakai suar..kekeke..tp tudung tak mau pakai..sabo je la..kekekek

NzA said...

agaknya lily org2 tentera kalau tangkap gmbar xleh nk senyum ek...suami akak pn camtu..dia pn bekas leftenan muda dulu...he3x....

wah bestkan JJCM....

~MommyAqilMedina~ said...

alahai sweetnya baju Double Z..sedondon gitu..pandai Mama pilih..cantik bangat..hihih..best kan dapat spent time dgn family tercinta kan kak...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik Baju zara&Zareef..sedondon..
makin pandai posing kak zara ni.. :)

Nana said...

Bes la kawasan umah ni luas je nampak tenang je

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016