Penyokong tegar JDT

Hari ni nak stori ttg en hubby kesayangan..sejak dua menjak ni dah jadik peminat n penyokong tegar pasukan bola Johor Darul Takzim (JDT)..dah kata anak Johor kan..so bile team macam JDT ni tgh naik, maka harus bersemangat follow setiap game. Mama? mmg tak pernah minat bola..tapi kadang tu kalau papa tgk kat tv, mama join sekaki jugaklah..hihi

Nway, sejak jadik penyokong JDT  ni, semangat btol en hubby beli baju2 Harimau Selatan nun..jersey bola siap order online ye..tak pernah2 sebelum ni shopping online tp demi JDT dia sanggup..paling tak tahan time raya aritu pon siap tempah sampul duit raya versi JDT..online jugakkk..hehehehe


Inilah die penyokong JDT tuh..jersey sehelai ni tak cukup katanye die nak carik yg kaler merah pulak pasni..

Sampul duit raya JDT..sakit jiwa org yg tak sokong JDT dpt sampul duit ni gamaknye..kekekekeke

Time nak raya arituh jugak..papa borong baju2 ni kat bazar ramadhan..time ni mmg mama tak ikut so balik tuh terkejut tgk banyak sgt baju harimau selatan ni dibawak balik..utk satu family die beli tuh tp yg ni sume versi tak ori lah..=p

Baju penyokong cilik ni kiut jek..ni baju utk Zareef..kakaknye jeles tgk so esok tuh papa pi beli utk si kakak plak..=p

Ni plak stok baju raya papa..again..semua pon ada cap Harimau Selatan..>_<

Bakal geng papa main bola 

 Ni gmbar few days lepas..latest game by JDT...lawan dgn T-team tapi kalah..wuwuwuwu..nway, time game ni tak pasal2 kitorng sume kena paksa pakai jersey...punyelah over kan papa tuh..=p

 Couple JDT..boleh????? kekekekeke



7 comments:

Adlin Mohamad said...

kita sbb laki org KL xde la tegar sgt JDT hahhaha ...

Dzil Khadeeja said...

betol punya tegar nie hehe... =)

~MommyAida~ said...

Wahh semangatnya sokong JDT !!hahah..aida pon kalau sama negeri dah lama bersemangat macam akak..hahah..Tapi apekan daya..sorang Utara,sorang Barat..memang tak sebulu lah..hahah.. (bab bola je..)teruskan semangat JDT kak..Semangat Selangor dah berkubur..huhuhu

zety said...

kuss smgt! gmbr lst skali tu kapel glemer tuu ;p

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

mama lieyna said...

Amb0i bukan main ye..peminat tegar ni :-)
Hubby eina prg johor gak, harusla semangat JDT jugak, tp jersey baru ada 2 helai s3takad ni...

kayyana said...

ale ale ale.. hahaha.. kami mmg penyokong JDT.. sampai anak dah hafal lagu JDT...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016