Beware- Bubbles in the car!!

Lagi susulan Astro Gempak @ Kuantan..sebelum balik ada dak kecik tu smpat pau mama beli pistol bubble seketul..rm10 dapat pistol satu + dua botol buih sabun..bile si kakak nampak, merajuk2 die nak jugak pistol tuh so terpakselah singgah balik beli lagi...yg lagi parah, due beradik ni bukannye tau sabar nak main kat umah..sibuk nk main dlm kereta jugak..siap bukak tingkap abeh bubble terbang2 kena org naik motor kat lane sebelah..aishhhh..malu mama tau...last2 mama marah soh tutup tingkap keta main jekla dlm keta diam2 biar kusyen keta mama basah pon takpe..>_<...


Muka budak yg happy dpt mainan baru..muka omot baru pas habis makan eskrem

Bubbles yg ssoooooooo colourful..cantek jek tgk mama pon suke..hahahaha

Kakak Zara pon sibuk nak main kat seat belakang



Dia dah  buat perangai dah pindah dok belakang nak main ngan kakak..kenalah papa bwk keta slow2 takaut tersungkur budak ni..bahaya tol..wuwuwuwu

suka tol dua beradik ni kan





Sampai kat rumah..smbung melenjan main bubbles lagi..tak cukup plak tu dua botol buih sabun..kenalah mama layan topup sabun baru..mama guna mandian badan diorang jek tp buih yg kuar tak colourful sgtlah..kaler putih jek..hehehehe..jadilah tu kan..nway, now pistol bubble tu selamat rosak dah..bubbles dah tak mau kuar bile ditekan..haihhhh..mcm tu jek habis rm20 kan...iskkkkkk


Bubbles dalam taman plak..










5 comments:

mama lieyna said...

Meriahnye bubbles.. basahla kusyen kete tu..hehe..
Anak eina pun sma, kejap je bertahan pistol tu, beli bkn main mahal..haih..

Syima ~Mama Kyra~ said...

samala pistol bubbles kyra pun camtu..sekali main dah selamat rosak. Tp lg haru sbb ada sebotol lagi sabun tak semapt abis guna..wuwuwuwu

~MommyAqilMedina~ said...

hahahaaa..habis satu keta pebuh bubble..nasib Papa ok je time drive kan...hihih..seronok tgk diorg main bubble bila sambung kat yard plk..

zety said...

hahaha..dlm kete pon jadik budak2 ni..

NzA said...

hehehe...anak2x...meriah dgn bubble yg warna warni....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016