Wedding @ De Palma Ampang

Salam semua..hari ni bersiaran dari Holiday Inn Glenmarie..bakal bertraining selama dua hari kat cni..ikutkan nak ajk papa n anak2, tapi papa takleh cuti plak..so kesudahannye join kakak ofis naik flight jek dari Kuantan ke KLIA..malam tadi dekat kol 10pm jugak baru sampai..nnti kat entry lain mama stori pasal anak2 yg dok panas vontot bile tau mama die nak pi keja jauh2..hihihi

Nway, hari ni entry backdated macam biasa..sambungan aktiviti waktu cuti hari Malaysia minggu lepas..mama ada bgtau kan yg kitorng datang KL sbb nak attend wedding anak perempuan bos papa..so majlis diadakan kat De Palma Ampang..dekat sgt ngn rumah adik ipar..pagi tuh adik ipar dah siap2 beli sarapan..so pas lepak2 wat macam rumah sendiri, kitorng pon start gerak ke De Palma dlm kol 1pm.


Anak2 bertema hijau harituh..tumpang bergmbar kat swimming pool di condo adik ipar

Sweet Zara Zareef (ahhaaaha..sapa nak puji kalau bukan makn sndiri kan..=p)



Mama n anak2


Kami berempat,,



Wedding petang tuh, mmg meriah sungguhlah..papa paling seronok sbb dpt jumpe ramai member2 die..ohhh..actually bos papa ni jiran rumah kitorng kat Kuantan jek..tp sbb family ramai kat KL, so wedding ni saja diadakan kat KL jugak..tp kan, walau jauh, ramai jugak warga kuantan yg turun KL ptg tuh..jiran2 depan, kiri kanan rumah mama pon sume ada..^_^..


Zara posing atas tangga

Pengantin perempuan yg cantik manis..=)

Jodoh dengan pegawai tentera jugak..maka acara sword barrel wajib ada..best2x..lama tak attend wedding gini..=p



Ramaiiiiii sgt tetamu kan

Pengantin di pelaminan..amik gmbar dari jauh jek malas nk bersesak2 ke depan

Dua beradik layan makan nasi n buah2 jek


Mama with adik

Kakak tumpang posing kat laluan berbunga2 ni..

Acara potong kek by pengantin

Kambali ke pelamin

Pengantin with parents..yg dpn kiri kanan tulah jiran mama..=)


Dekat kol 3pm jugaklah baru masing2 beransur balik..ada amik pic sevenier dari wedding aritu tapi lupe plak nk transfer gmbar tuh ke laptop..hihi..nway, buat pengantin baru Zaheera n suami (lupe nama suami die)..Selamat Pengantin Baru kami ucapkan ye..semoga kekal bahagia selamanye hingga ke anak cucu..insyaAllah..--> dgn harapan pengantin baca blog mama ni kerrr??? kekekekekeke

8 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Selamat pengantin baru buat pasangan pengantin..meriahnye.Cantik manis pengantin perempuan tu..^^

Sherwieyna Muzzawer said...

salam.

selamat pengantin baru untuk pasangan pengantin. comel je korang satu family!

Rizziela said...

Teringat masa zaman saya kawin dulu..mcm ni gak..cuma x segrand ni la...buat kat dewan rumah ajer

Syima ~Mama Kyra~ said...

Sedondon lagi 2Z ni..Meriah majlis kawinnya..ada lalu bwh pedang x?

~MommyAqilMedina~ said...

mmg sweet pn tgk double Z in green...Kaki kakak Zara tu macam nak terjun kolam je..hihihi..Perantin pon snagat cantik..tapi macam raaamaaaii org je kak..sebab nampak macam sempit..huhuh

LYAfrina said...

zara zareef mmg sweet pon..pndai dia org posing.. si zara lak..comel je senyum ;-)

wow.. mmg grand la wedding.. pengantin pompuan mmg cantik..

mama lieyna said...

Meriahnya majlis.. best tengok :-)

kayyana said...

cantiknyer.. siap ade baju pakaian beradat tuh.. kek mak aihhh bertingkek tingkek..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016