Melepas rindu di Jusco Bukit Tinggi..

Hehehehe..kesian2x..kesian kat mama Zara Zareef ni..baru 10 bulan dok Kuantan dah rindu dengan kawasan umah yg ditinggalkan kat Klang n Shah Alam..entahlah..susah nak describe..pengalaman duduk jauh bertiga dgn anak2 mmg banyak simpan kenangan buat mama...kadang bile fikir kenangan2 lama nak sebak2 sendiri..gile emo..kekekeke..nway, kesinambungan attend wedding dekat Ampang..balik dari wedding tu mama pujuk papa nak gi ke area Bukit Tinggi nih..biarlah tk dapat singgah rumah pon (rumah dah ada penyewa kan) tapi sekurang2 nye nak gi tpt outing n riadah anak beranak satu ketika dulu nih..ikutkan ptg tu nak balik kampung sebenarnya, tp dek kesiankan mama..maka papa layankan jugak...

So bergeraklah kitorng ke Jusco Bukit Tinggi..bukan dpt round lama pon...cume smpat gi area Jusco tu jek...layan anak2 main kat playland..kakak Zara siap cakap "lama kita tak datang cni kan ma.."..alahai sedihnye...sementara anak2 main mama siap shopping baju mama n anak2 sikit..mcm takleh beli kat kuantan jek kan..=p


Rindu punya pasal..amik gmbar signboar Bandar Puteri pon jadilah..=p

Dari tepi hway leh nmpak taman permainan bdr puteri ni..port mama selalu bwk anak2 main setiap ptg..rumah kitorng dkttttt jek ngan playground nih..

Jom ke Jusco Bkt Tinggi..=p

Layan jekla gmbar anak2 yg hepi main kat cni ye..mama mmg suka sgt playland dlm jusco ni..



Baju hijau, belon pon hijau..hihi





Ni kat area belah dalam plak..

Kakak Zara rambut smpai kusut masai dok asyik sgt main


Mama n kids..




Nak balik dah time nih..adik try test cermin mata..hihihi

ohhh..si zara lom puas main lagi..smpat request nak main game arnab lompat2 ni


cehhh..kakak Zara dpt high score tuh..semangat die eja nama die kat cni..buat kenangan kat jusco bukit tinggi ye kakak..hehehehe



Layan anak2 main jek adalah jugak sejam lebih..kol 6.30pm mcm tu gerak keluar nak balik kampung plak..nway, terkilan gak tk sempat round satu bangunan jusco tuh..hehehe..takpelah, harap ada waktu lain nak balik jalan2 area klang n shah alam ni..tgu cuti pjg sket kot..=p..

10 comments:

ieda immi said...

alaaaaaa bestnyee
lepass rinduu ;)

Nad MamaZN said...

Nnt cuti lama sket ek..
Bleh jmpe skali kt jusco bkt tggi :)

~MommyAqilMedina~ said...

alahaii..lepas rindu ye kak..budak2 pon main habis..mseronok tengok diorang happy..heeehe..

NzA said...

Tempat jatuh lg dikenang, inikn pula tmpt ank2 mmbesar....
Seronok tgk 2Z tu riang n ceria.

mama lieyna said...

Alaaaaahai...
Dapat jugak melepas rindu ye... :-)
Puas hati walau sekejap je .

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Dapat juga melepas rindukan..
Happy jer dua beradik tu...hati senang bila tengok anak2 happy..^^

Syima ~Mama Kyra~ said...

Dpt jgk la lpskan rindu wlpn skjp..jadi wajib kan klu kita nk jgk sggh tmpt tggl lama.Dah alang2 pegi wedding KL harusla soping skali mama..JJ kan ada sale :D :)

Sherwieyna Muzzawer said...

bestnyeeee tempat ni. anak-anak awak pun nampak seronok jee..

kayyana said...

tak pernah lagi jejak kaki ke jusco bukit tinggi nih..

ibuafiqahhuzaifah said...

salam,

lily,mgu lepas g klang,balik tu lalu bandar puteri ni..terus teringat awak penah duk situ..
hehe..
seronok ler g JJ situ ek.beso..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016