Casing handphone yg comel..^_^

Dah lama sebenanrya nak share benda nih..tapi asyik delay2 smpai ke sudah..hehehehe..actually just nak tunjuk casing handphone terbaru mama..erkkkk..takdelah baru pon..dah berbulan pakai baru nak tepek kat cni..hihi..nway, ni first time mama tempah customized Samsung casing ni..mcm biasa, gmbar dua beradik tetap menjadi pujaan hati..^_^


Casing yg cumei di mata mama..time keja ilang rindu tgk gmbar anak2 ni kan..



Casing ni mama tempah daripada website heartbeat.my..time mama tempah ada promo utk samsung galaxy s2 macam mama ni cuma rm29 jek..murah kan..now pon tgh ada lagi promo ni..selain samsung, leh tempah gak untuk iphone n blackberry..tp harga mungkin lain2 la yek


Yang ni sama mcm mama punye..harga still rm29..murahlah kan sbb barang customized..


Sapa berminat nk tempah customized casing macam ni lehlah try klik kat cni



Step die pon mudah sangat..just upload gambar..tulis text apa yg kite nak tepek kat situ, then submit..pas buat payment pihak heartbeat akan send draf kat kite. if ok, diorang akan proceed printing then pos..mama pon berhasrat nak tempah lagi sebiji ni..nak pilih gambar yg sesuai dulu..^_^


ps: bukan entry promo apepon ye..just nak share benda2 yg cumei n best jek..hehehehehe


8 comments:

Rizziela said...

comelnya..hilang rasa rindu kan

Adlin Mohamad said...

cantik la lily ..blackberry xde eyh hehehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

cantik la...kita pun nak tempah satu la..tq bgtau :)

Nad MamaZN said...

Comey gak tu
Tp certain hp jek kan?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comelnye Casing..time keja rindu anak2 boleh tengok tu untuk lepas rindu..untuk Note1 ada tak...nak jugaklah.. :)

LYAfrina said...

mmg cantik.. lg2 pic ank kt. ok la harga tu.. murah je.

~MommyAida~ said...

bestnyaa..teringin nak tempah..tapi..selalu kalau HP HTC diorang tak buat..sedehhh..

kayyana said...

owhh bolehlah tempah mcmtu.. bestla kan.. kalau boring je tgk gambar anak ilang semua stress ye dak.. hehehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016