Jamuan hari raya TUDM

Hee..dah habis raya baru nak post entry jamuan raya kan..actually tahun ni memang banyakkkkkkk sgt jamuan raya cum open house yg mama missed out..almaklumlah, musim raya arituh mama keja shift lagi kan..pastu minggu yg ramai org buat open house, minggu tu jugaklah turn mama kena kerja..terpaksalah burn n antar wakil papa+Zara+Zareef jek..hihi..nway, utk jamuan raya TUDM ni, mujurlah hari kejadian tu mama kerja malam, so dapat gakla menjoinkan diri ngan papa n anak2..=)

Nway, jamuan raya ni mmg khas utk warga TUDM  n family..start dari kol 11am-4pm..kitorng dtg dlm kol 3pm gak sbb tgh hari papa balik lunch si Zara Zareef bantai tido plak..masa mama datang tak jumpe kawan2 yg dikenali pon..diorang sume dah datang awal kot..hihi..nway, antara menu yg ada nasi beriyani wth ayam masak merah, soto nasi, nasi impit kuah kacang, nasi dagang n kuih muih..Zara Zareef siap dpt duit raya..diorang pon nmpak enjoy jek ptg tuh sbb dpt jumpe member2 baru..mmg peramah btol anak2 mama ..hahahahaa


Jamuan raya diadakan kat dewan serbaguna dlm base..selesalah kiranye berbanding buat kat khemah outdoor kan..=)

anak dara layan soto nasi jek..baju serabut dah tak berbutang..=p

Si kecik ni pon layan soto gak..makan sket jek mainnya yg lebih..tgk kat tgn siap bwk car di lagi

Pandai nak suap sendiri..mmg gud boy..=)

Big sista + lil bro..

Papa n anak2..papa pakai uniform keja jek die malas nak tukar baju..hihi


Pinggan pertama mama..perut lapar harus amik nasi dulu..hehehe..


After sudah makan, budak ni dah sibuk main atas pentas..atas pentas ni siap ada deco2 hari raya lah..senang jek die buat kawan terus main raksasa2 atas tu..kekekeke 

Haha..nmpak sgt budak belakng tu tgh sakan berlari2an kan..kakak jek sudi nak posing

Finally apat gak paksa Zareef dok bergmbar ngan kakak..heheheh



Bercakap ttg jamuan raya, tahun ni mmg mama tak buat open house pon..papa ada gak request nak buat tp mama cam tak larat + takde tarikh yg macam sesuai..lagipon sejak pindah sini dah dua kali buat makan2 kat rumah kan so next timelah baru bau lagi kot..hihihi



5 comments:

Ibu Ann said...

samela kita..this yer x buat openhouse...hajat tu ada tp nak simpan duit ckit utk buat qiqah end of yer...insyaallah..

Syima ~Mama Kyra~ said...

kita pun thn ni x buat OH. sbb thn ni budget nak p OH org je :D

Dah agak dah mama mesti ambil menu nasi...hehehe

kayyana said...

yana pun tak buat open house gak.. tak sempat la pulak.. mana nak kejo budak budak tengah lasak kan... mmg tak terkejo rasanya... hehehe..

NzA said...

Menu yg best.. lega rasanya dh habis bln syawal. Rasa dh xlarat setiap hr dok ukur jln p open house. Bdn pn dh mengembang...

~MommyAqilMedina~ said...

wahh nampak meriah n budak2 pon happy je..hihihi..Majlis makan kan,sumanya gumbira..hihii

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016