Anak manja mama

Salam korang..phewwww..dua hari yg hectic utk mama..1st time involve dgn audit kat comp baru (mama diaudit ye bukan mengaudit..wuwuwu)..then tambahan2 kerja lain lagi..takpelah..slow n steady belajar kan..hope akan datang tangkas sket dah buat kerja..hihihi

Nway, just nak tepek gmbar anak2 manja mama nih..arituh kan masa mama kena gi outstation si kakak Zara bukan main mengalir air mata kata rindu kat mama..ehehehe..adik plak nmpak ok sket..tak macam waktu papa outstation..smpai nangis guling2..=p..apepon, still lagi sebelum pergi tuh dua2 menempek kat mama macam tak bagi lepas..mklumlah, sejak dpt babies dua org ni mane mama pernah pergi keja luar..ni kire 1st time lah tinggalkan diorang jauh2..then malam selasa tu balik pon sama..berebut2 dua orang nak tido ngan mama..hahahahaa..sorang kepit belah kiri, sorang kepit belah kanan..papa awal2 dah surrender tido dpn tv jekla..bg can anak2 manja ngan mama malam tuh..^_^


Gambar sebelum mama bertolak pegi..baring pon nak sebantal ngan mama haa..mama pon tak smpai hati nk tinggal korang tau..


Mama+Zara+Zareef..=)


Kesayangan mama..baru tinggal dua malam dah asyik teringat2..hheehhee


Ni malam yg mama balik tuh..sebelum lena ni dok bising sesama sndiri sapa nak tido ngan mama..kekekekke..


Hmmm..dok kat comp ni, akan2 dtg mcm ada harapan kena antar training luar lagi..mujurlah dah dok ngan papa kan..so papa mmg izinkan pergi n sanggup tgk kan anak2..kalau kat comp lama dulu mmg mama takleh pergi keja2 luar ni sbb prob hal penjagaan anak kan..>_<

5 comments:

NzA said...

alolo manjanya anak2 mama..itulah naluri seorg ibu, walau di mana brada anak tetap dihati...

kayyana said...

klu papa bleh jd mr mama ape salahnye kan.. lgpun kite keluar kan cari rezeki.. kdg kdg kite sbg ibu ni mmg prob nak keje luar sebab pk anak anak..

LYAfrina said...

mmg la... klo x biasa tgl.. tba2 kna tgl sbb tgs luar mmg trsa la pmulaannya.. lg2 ank tu slalu tdur bsama.. lg la tringat.. lya pnh gk tgl asya sbb outstation jauh.. mmg kali ptama tu xleh tdo.. asyik ttingat n mnangis jgk.. hehe. tp ye la.. 1 y lya igt smuanya demi mcari rezeki

mama lieyna said...

Alahai..sayu kan...
Eina dl, sllu jugak compny buat training luar..nasib time tu bujang, sejak kawen ni tak ada la pulak training jauh2 lgi..lega...klu tak masalah jugak tu, tak pnh berenggang dgn anak2..huu..

Syima ~Mama Kyra~ said...

alololo..kemain manja ye...mestila syg anak kan..lebih2 lg bila dah dpt sepsg :) :D

jrg berjauhan mmg gitu kan..sama cam kyra bila mama balik je dari oustation terus peluk mama erat2..hehehe..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016