Groupon deal :: Photobook at RM50 only!!

Hehe..tajuk dah macam nak promo ape jek kan..actually just nak share satu deal menarik nih..sebelum ni kat entry 'photobook for Zara' dan  'photobook for Zareef' ada few yang comments teringin nak buat photobook macam mama..ada yang kata selalu terlepas deal photobook ni, ada jugak yang lom dapat seru nak beli kupon photobook..dan macam2 lagilah kan..so kali ni ada deal terbaru kat Groupon tuh..photobook cume harga rm50..boleh pilih salah satu dari 3 size yg dinyatakan, ada 40 pages + hard cover image wrap. Sama jek dengan yg mama beli sebelum ni, cuma satu bezanya..3 photobook mama sebelum ni deal dari Photobook Malaysia n harga rm54..tp kali ni dari Iphotobook pulak..so software mungkin beza sketla kan..=)




So, untuk sesiapa yg berminat nak abadikan gmbar anak2 or gmbar family kat photobook, lehlah try beli deal ni yek..leh redeem smpai december nnti..cume kena rajinlah create photobook ni sndiri..download software, pastu kena susun2 gmbar, pilih background ikut kreatif masing2..act seronok buat benda ni kalau ada masa..mama ikutkan banyak lagi gbar nk print out esp gmbar studio 5th aniversary arituh..tp still berfikir2 nk beli ke tidak deal nih..takut 'ada orang' tu bebel jek..tak habis2 beli deal kat groupon..=p

Btw, kalau nak tgk2 or beli promo ni..leh klik kat website GROUPON ni k..


9 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

nak beli !!! tp x tau nk guna cam mana nnt kena susun gambo letak templete kan sbb x pernah beli lagi ... jap bank in dulu kekekke kira murah ni .. nk tempek pic yg amik kat serindit studio tu .. apa2 lin sms lily eyh tanya pasal ni ..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ni sama cam amy punyer ek, kita gambo balqis dari tecik tak pernah cuci pun, sadis sungguh la...nanti kalo dah dapat jangan lupe publish kat blog k

Syima ~Mama Kyra~ said...

seb la Lily mention psl photobook ni..tu ari saya baca email thru mobile mmg nak beli tapi smpi rumah bila bz sokmo terlupa plak..kekeke..btw kita dah beli pg ni..1st time nak wat photobook.If tak reti guna template sy PM awak eh :)

Lynn REDMAX said...
This comment has been removed by the author.
Tengku Fauziana said...

kite pn dh beli voucher ni..
sebelum ni tgk je org beli..nk beli xde picca cantik..
ni dh p serindit hari tu..terus la cari photobook ni..sekali ado la..terus laju je beli..hihih...
1st time ni beli..so xreti lg..tgh belek2 blog yg selalu beli voucher groupon ni..

Nad @ MamaZN said...

takpenah ada lagi photobook
ksian,, =p
takpe la, lenkali kot, huhu!
lily mesti byk kan? :)
lily rajin nak design2 edit2..tak cm kite :)

Salina@IbuAqil said...

Teringin gak nak ada photobook ni.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Harga pun ok...Gambar Qis dah beribu2 lemon tapi tak pernah cuci... :)

izla said...

yeay nak beli nak beli

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016