Tak datang majlis, tapi dapat goodies pack..Tq Adlin..=)

Hari Ahad 27 May dapat jemputan dari blogger Adlin sempena double bash Kyra n Kyreen. Memang dari awal dah target nak datang siap dah konfirmkan attandance kat FB invitation..Malangnye, last minit baru perasan tk dapat attend sebab minggu 27hb tu mama balik kampung ada wedding anak buah kan..bwk gak hadiah siap2 ingatkan smpai dari kmpung sempat singgah party 2K tuh..tp memang tk smpatlah nmpaknye..terperangkap dlm jem..pastu smpai2 kl papa pon dah berebut2 nak balik penang..takde rezeki nk jumpe birthday girls on that day..

Pastu mama siap2 lah sibuk tanye address kat Adlin konon nak pos hadiah Kyra n Kyreen..tup2x..hadiah tak sempat pos, goodies pack diorang plak dah smpai kat mama dulu..hehehe..thanks yek Adlin..kami ni kira tak acilah kan tak datang party pon dpt goodies..huhuhu..susah2 jek mama diorang poskan utk Zara n Zareef..^__^..


Parcel utk anak2..tp atas nama mama lah kan..



Goodies pack yg comel..kreatif letak dlm cawan mcm ni kan..ada dua each for Zara n Zareef,,yg dlm pack kecik tu plak choc muffin..



Kakak Zara awal2 dah cop cawan kaler PINK..hihihi



Macam2 ada dalam goodies pack ni haa..ada pensil princess, coklat, brooch, jeli, FM n gula2..



Teruja tgk coklat kaler pink ni..=p





Sukelah Zara dpt goodies ni kan..adik die tak paham sgt lagi..hehehe..by the way, hari Jumaat lepas, ada  msg2 kat FB ngan Adlin dpt tau die nak turun Bukit Rimau hari Sabtu esoknye..so mama pon ape lagi mencadangkan nk datang jumpe sbb nak pass hadiah utk Kyra n Kyreen tuh..yekla..nk pi pejabat pos asyik tk menyempat jek kan..alang2 Adlin dh turun Bukit rimau senang sket mama nk jumpe..lagipon dekat jek ngan umah..kitorang jumpe kat Carefour Bkt rimau nun..=p


Hadiah utk 2 org princess..=)



Adlin n anak2 die ni kecik molek jek tau..segan mama n Zara nk amik gmbar sama2 ..hehehe..paling geram ngan si kecik Kyreen tulah..dukung die terasa mcm dukung baby2 lagi..tk macam si Zareef yg dh membesar ngan jayanye..=p



Last but not least..gabungan FM yang simple tapi comel...Adlin order sama tempat ngan FM time bday bash Zareef arituh..suke plak tgk gmbar budak2 kecik kat peti ais nih..=)


8 comments:

[-suziey-] said...

comel la tgk FM tu..skang ni trend ek..asal besday goodies je msti ade FM..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

gegurl & pink tak dapat dipisahkan.. :)
Cantik FM tu...

mama tisya said...

part fm tu best

pena rozie said...

cantik gelas tu...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

eyh kita pun dapat 2pcs FM zareef hehhee tempek kat peti ais ngan FM 2k ... kenangan kan ..

thanks lily sudi bg present tuk 2k tu ..thn depan mana tau ade rezeki jumpa kan ..

leyzajamil said...

alhmdulillah..untunglah kan ada org ingat kat kita, jagalah persahabatan yg dah terjalin tu baik2, jgn cemari ia dgn permusuhan..

salam perkenalan drpd sy utk mama zara & zareef ;)
http://www.1001impianhidup.com/2012/05/tips-isteri-pemikat-dambaan-suami.html

LYAfrina said...

comelnyer goodies dia

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita pun tak sempat datang, hadiah untuk kyra & kyreen pun tak pos2 lagik...teringin nak jumpa kyra yang cute tu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016