Jom kelek baby BOY baru plak..=)

Heee..last week dh bgtau yg nak melawat baby BOY baru anak cousin papa ni kan..so inilah die baby nye..ohhhh..puas hati sgt2 pi melawat kali ni sbb dapat kelek bby comei tuh..itupon sbb ayah die yg bermurah hati serah kat pangku mama..hihihi..klu tak seram2 sejuk jugak nk kelek baby kecik2 nih..=p




Soooooo comel kannnnnnn..Baby ni nama die Shah Iskandar b Shah Nizam..baru umur 8 hari..die lahir kirenye selang sehari jek ngan baby GIRL baru anak jiran sebelah mama tuh..keturunan polis ni tau..jangan main2..ibu, ayah, atuk die sume polis ye..hehehe..nway, Zareef buat tak kisah jek mama pangku baby baru nih..hmmmm...ada calon2 nk jadik 'abang' dah nih sbb tak jeles kan..mama jek yg lom smpai ati nk bagi adik kat Zareef lagi..hahahaha..plus dok jauh ngan papa kan..mau larat nk jaga tiga budak kecik sensorang nnti??..=p


Heee..suka pic ni..nmpak bby Iskandar dok merenung mama kan..

Suka dapat pangku baby kecik

Baby Iskandar tgk kakak Zara kat depan yek..ohhh..lupe plak..baby Iskandar ni anak pada sepupu papa..so kiranye ngan Zara Zareef pangkat dua pupu lah..=)


Act, melaway baby BOY baru ni sekali ngan ayah n mak mertua.. last week diorang gi jenjalan ke Penang..so balik hari Jumaat tu sekali ngan papa..smpat tido umah mama dua malam jek..tu yg ari Ahad plan sama2 melawat baby Iskandar nih..Nenek nmpak sonok jek mengelek cucu sedara baru..pasni, nak kelek cucu sendiri tunggu adik2 ipar mama kawen pulak lah yek..hihi


Nenek ngan Faezah..ibu baby Iskandar

Baby Iskandar di pangkuan nenek Long die..=)

Syedapnyeeee die tido..walhal tgh penuh umah time ni ramai yg dtg melawat


Comel!!!

Yang ni baby dah besar..ikutkan comel lagi tp sbb dahi tu asyik benjol jek maka dah kurang comel dah ...huhuhu




p/s: Teringat dulu time peknenkan Zareef, papa pernah cadangkan nak letak nama "Zareef Iskandar"..tp sbb mama teringin initial nama baby ada huruf "A", maka jadiklah "Ammar Zareef"..kali ni, dapat anak buah nama Iskandar jadilah papa kan..ehehehehehhe

7 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

huwaaaa nakmpak je bby baru lahir rasa seram sejuk kecut perut kekekek sebab debaran makin kencang .. kita pun x sampai ati nk bg kyreen adik tp apakan daya dah rezeki hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye...
Putih macam mak dia..
Rindunye bau baby..

Zana Md Nordin said...

rindu bau baby
comel ler baby iskandar...
putih melepak n nampak besar even baru 8 hari umurnya..

baby iskandar ikut muka mama dia..
mama dia comel...

he he he...sedap nama iskandar..
zana pun ada impian if ada anak lelaki nak letak nama Ryan Iskandar..
tp tak kesampaian sehingga ke hari ini....

he he eh..dah ok tu..
zareef tah jeles pun

etiey.com said...

rindunya bau baby... :0

izla said...

cepat2..
zareef nak adik tuh..hehe

Nad @ MamaZN said...

comelnye baby!!!!

mama_umar_maryam said...

musim mengkelek baby skg nih,hehehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016