Gigih ber'photobook'..=)

Few month lepas ada beli kupon photobook dari Groupon..RM54 tak silap masa tuh so mama beli TIGA kupon yek..hehehe..first photobbok dah selamat buat khas untuk Princess Zara..Then second photobook pon dh redeem jugak mama buat sempena first bash Zareef arituh (tak snap2 pon 2nd photobook nih..huhu)..Now, tgh gigih nak buat third photobook plak..lagi2 kupon nak expired tinggal lagi seminggu jek nih..huwaaaaa!!!

Nway, photobook ketga ni pon khas untuk Prince Zareef..compile gmbar2 die dari baby smpai umur setahun..terharu plak bile dlm proses mengumpul gbar2 die tuh..yekla..rase cm cepat nye die dah besar kan..hihihi


Photobook lom siap..baru dpt 20 pages mcm tuh..yg ni design utk cover depan..amik ready made template jek..=p

Few pages yang mama sukeeeeeee sgttttt..rindu wohhh saat2 Zareef dalam kandungan n baru lahir..such a sweetttttttttt moments..^__^




Klaaa..tunjuk design ni jekla ye..lain2 kena tunggu phtobook siap baru snap yg real punye..hihi.nway, sebelum hadap bendalah ni malas btol nk buat..asyik tertunda jek kan smpai nk expired dh kupon..tp bile dh sekali menghadap..ralit lah plak pilih2 gmbar..susun2 sume nih..tu yg lately malas nk update blog sbb gigih berphotobook punye pasal..hihihi..hope smpatlah siap n redeem before 7th june nih..=p


10 comments:

Nad @ MamaZN said...

mesti bleh siap punye.. :)
teringin nak buat..tp tak terbuat2 pun, hehe

ieda said...

cantik photobook nie dik
akk teringin jee nak buat ;)

mama tisya said...

sama la kita pn tgh gigih siapkn..dh nk due baru terhegeh2 kn nk buat..pening jugak..hrp2 sempt submit b4 7june....kita bli 2 voucher..1 dh redeem smlm...tgal lg 1 tgh siapkn

izla said...

dah lama beli kupon groupon photobook ni, tapi tak terbeli2 lagi..hadoyaiiiii!!!

Myra Jay said...

Ada anak ni mmg best buat photobook, kalau myra ada anak pun nak buat camni gak ;)

Tengku Fauziana said...

nk berphotobook gak..tp buat masa ni xjumpa lak groupon or milkadeal buat promosi..huahuahua..
nak gak...nak gak..*sambil hentak2 kaki..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sy dlu sblm berblog suke sgt men photoscrap gini, tp on9 la.. x printout..
kalo print mmg cumei kan, bleh tgk sokmo!.. =)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kena siapkan sendiri ke lily .. bukan org tua buatkan design kekeke kita x pernah buat photobook asik terlepas je tinggin nk buat tuk budak2 dua org tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik...Bagus juga buat macam ni kan...teringin juga nk buat..tapi tak terbuat2 lagi...

norly a.k.a mamaDZ said...

nak sangat beli kupon photobook ni, tp xreti nk design. pernah beli b4 this tp burnt gitu je sbb xsempat nk design n redeem. next time kalo norly beli, bleh ke lily design kan?

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016