Si baju HIJAU..

Gambar anak2 weken lepas..sebelum dan selepas melawat baby boy baru si Shah Iskandar yg comel itu..layan jekla k..=p


Kakak kesayangan Zareef..pose gaya cmni jekla Zara..kena ajar gaya2 lain plak ni nmpaknye..ehehehehe..
 
Posing dgn hadiah utk baby Iskandar
 
Adik kesayangan Zara..muka monyok sbb tgh2 syok berlari, mama paksa duduk utk bergmbar..huhu
 
Zareef ngan nenek Yah..ni nenek sebelah papa..
 
Nenek n cucu berdua orang..Zara buat muka sbb tak tahan panas..aisshhhhh.puteri lilin sungguh..silau pon tk tahan budak nih
 
Ni dalam keta..kakak jekla yg eksited tgk kamera..adik asal boleh..=p
 
Sweet moment adik dan kakak..=)
 
Skang suka masuk jari dlm mulut..gatal gusi nk tumbuh gigi baru kot.
 
Pas melawat baby kat Cheras, singgah kedai spek adik ipar kat Ampang Jaya plak..ni aksi2 Zareef time kat kedai cik Anim die..
 
Syok dpt air sejuk..=p
 
Si comel mama..sekejapppppp jek dah besar..=)
 
Borak2 dengan nenek ke
 
Suka..^__^
 
Si kecik ni buat kedai ni macam die yg punye..sibuk lari ke sana sini..risau jek takut terlanggar bucu cermin2 display tuh..kang tk pasal2 tmbah benjol kat dahi..huhu
 
Lajunye berlari smpai nset mama pon tk dpt nk snap..hihihi
 
 
 
 


p/s: ehhhh..sesuai ke tajuk entry..kata baju HIJAU tp takdelah hijau mane klu dh pakai ngan overall tu kan..ekekekeke..

p/s2: sibuk siapkan summary2 results dan report kat bos..minggu dpn saya cuti pjg ye bos..jangan call i tauuuuuuuuu...^__^

7 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

adusss itu benjol kat dahi dah cam tanda lahir yea zareef kekekke .. zara sebiji kyra nampak cahaya matahari tutup muka guna tangan jalan sambil tutup mata kekeke

Syima ~Mama Kyra~ said...

mmg tak bole hilang benjol zareef tu ek? Nnt dah besar sure hilang ckit2 benjolnya tu..sama cam kyra puteri lilin tak bole kena matahari ckit..dah nama pun gegirl kan..hehehe

izla said...

comel budak 2 orang ni.
selalu pakai baju matching color..sweet lah

mamalieyna said...

sedondon putera n puteri..comel! ^_^

salam singgah..lama tak singgah sini..masa kian terhad tuk berBW..huu~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer sedondon dua beradik ni.. ^^

Sue said...

suwiitnyee tgk kakak n adik pakai baju sedondon..... bestttnyeeeeeee..

Wanieys said...

comel jer zara dgn zareef...sedondon jer pakai baju hihi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016