C.E.R.I.A.!

Sambungan kisah outing hari Sabtu..lepas habis tgk movie Madagascar 3 yang best tu n makan2, layan anak2 main pulak..First main kat tpt mainan bergerak yg masuk syiling tuh..skang bukan setakat kakak Zara pndai request, Zareef pon dh pandai tarik2 tangan papa ajak main kat situ..huhu..tertarik ngan bunyi2 lagu n kereta2 yg tgh bergoyang tu kot..apepon, budak2 klu dpt main memanglah CERIA habis kan..^__^


Kakak n adik berkongsi kereta..=)








Kakak tunggang lembu comel ni pulak..=p




Pas main skejap kat tempat tuh, papa dgn baek hatinye offer anak2 main kat playland jusco plak..haihhhhh..mama ikutkan jekla..tp dh dapat agak klu main kat sana susahlah nk ajak kakak balik nanti..smpai sane, kakak mcm biasa dh biasa nk main2 sendiri..Zareef plak papa yg layan..mama?? malas nk snap2 sangat..dok lepak tepi layan fb jekla..hahahaha...nk  kuar jalan tgk barang sorang2 takde mood lah arituh


Papa soh adik main bike..tp bike kecik sangat tk sesuai ngan budak lasak nih..=p



Ni lagi sorang..tp sedar diri dah besar pnjang lagi mau naik keta comel nih..terkedek2 lah kaki die nk gerakkan kereta tuh..hihi

Main tepuk2 menatang nih..sukelah due budak tuh!!


Bile penat, stop minum susu


Satu jam lebih gak Zara n Zareef spend masa kat sini..Hmmmm...sekali skala outing bg can anak2 puas main...okla kot kan..=p

4 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

wahhh sakan betul double Z ni main yea .. skang kyreen pun dah pandai tunjuk nak main kete goyang2 tu kekeke

izla said...

bestnya zara & zareef. anak2 saya tak pandai request nak main kat playland.. untung mak!! hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sonok tengok diorg happykan...
Qis sampai skrg tak reti lagi main lembu tu..kalau dah gerak mulalah meraung..nak kita pegangkan dia juga.. :)

NzA said...

mesti 2Z seronok sgt n bila blk rumah mesti lena tidur tu......

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016