Yang kedua dan ketiga..=)

Heee..citer pasal photobook lagi..sorrylah buat masa ni mama Zara Zareef ni mmg tgh addicted dgn photobook nmpaknye..solution mudah utk compile gmbar2 yg dah diambil..mmg seronok bile tgh2 free time tu belek buku2 comel ni..so buat masa ni, mmg azam utk menambahkan koleksi photobook yg sedia ada.spy gmbar2 yg diambil tak sia2 dok dendiam dlm komputer jek kan..=p

Nway, koleksi photobook kedua dan ketiga special dedicated utk Zareef.. Memang awal2 dh berangan nk buat First Year Book die sebelum ni, and alhamdulillah berjaya..yg satu lagi tu mama buat utk compile gmbar time 1st bday party arituh..cume kali ni dua2 pon mama guna readymade template..then pandai2 edit bagi leh masuk byk gmbar..buku yg ketiga baru smpai kat mama hari Khamis lepas..so saje nak tepek sket2 isi dalam photobook nih..


Special utk Zareef..dua2 size kecik 8x6 inch.sesuai kot utk photobook kanak2 riang ria kan..=)

Yang ni Zareef's first year book..tepek gmbar dari dalam perut smpai umur setahun..gmbar lebih umur setahun kena compile dlm photobook lainlah gamaknye..=p
.

.
.
.
Yang ni photobook majlis bday and akikah arituh...pon tepek sket2 jek isi kandungan die ye..
.
.
.
Aksi budak comot ngan buku2 baru dia..=)
.
.


p/s: Satu lagi photobook on the way..beli jugak deal photobook murah yang kat Groupon arituh..hihihi

.

7 comments:

Masya said...

cantik²nya.... boleh jadi kenangankan.. bile tgk balik mesti teringatkan keletah masa mereka baby..

Ibu Lala said...

Cantiknye...slm kenal..

mummy_ayu said...

wah..makin bertambah la photobook dia..cantik..cantik..best!

mama_umar_maryam said...

wahh buat koleksi dah..zt punye yg satu tu pon blm buat2 lagi,hahah

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

dah bleh buat koleksi photobbok ni hehehe ..cantikk

Nad @ MamaZN said...

kite tak pandai nk edit2 la.. ;)

Izan Ishak said...

cantik3!!! entah bilalah izan nak berphotobook ni. rasa hati nak buat, tapi malas tang nak edit2 tu...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016