Kenangan Terindah 12 Mei 2012

Buat kesekian kalinya..kami berphotoshoot lagi!!!..hhehehe..cuma kali ni berbeza sket coz kami bergmbar smbil celebrate 'hari besar' kami..kira photoshoot sempena birthday mama, anniversary papa mama n hari ibu sekalilah kot..=p..Act lama dah beli kupon photoshoot ni..tp mama mmg dah niat nak reserve untuk 12 Mei tuh..thanx papa yang sudi layan permintaan mama utk celebrate birthday dan anniversary di Serindit Photostudio nih..insyaAllah..ni last dah mama beli kupon2 promo PS yek..rasa dah serik plak..(buat masa nilah akan datang tak tau..hihihi)

Klaaa..enough said..Kalau sudi silalah layan antara gambar2 kenangan terindah kami tahun ni..Semangat bawak masuk Pavlova dalam studio, then tempah belon pink heart comel ni dari Ballon Buzz..hasilnye..alhamdulillah..mama puas hati..cume sayang sbb Zareef tknak bergmbar sangat dah..lasak sgt die dlm studio tuh asyik berlari sana sini..huk3x...


12 Mei 2012 :: Mama's 30th Birthday + PapaMama 5th Anniversary










 










































p/s: Tahun lepas bergmbar di studio yang sama sempena 4th anniversary dan pertama kali ambil gmbar berempat sefamily..Time tuh ada yg comment muka mama nmpak pucat..so tahun ni gigih mintak kakak ofis mama tolong servis make-upkan..ok sket tak agak2 gmbar kali nih..=p

p/s2: Banyak 'sejarah' terjadi time nk amik gmbar studio kali nih...nnti lenkali mama stori mori yek..huhuhu

15 comments:

pena rozie said...

cantik la...

zailamohamad said...

cantik!!

kitorang tak pernah lagi g photoshoot outdoor ke studio ke..teringin juga nak buat tapi laki ku kan pemalu..susah nak ajak..huhuhu

jaja_NorLiza said...

cantik!!!

suka tgk aksi zara..pandai bergaye n sgt cute!!!

Sue said...

happynye..... cantik lily mekap. berseri2 muka....zara pandai posing. untung amik photoshoot camni kalo anak suke bgambar...

mummy_ayu said...

sweet semua pic2 tu...best la..

norly a.k.a mamaDZ said...

wah! jelessss.... cun abes gambar kali ni...

izla said...

cantik...merah!!!
make up pon lawa :)

Nad @ MamaZakwan said...

cantek mekap lily..
karang rasenye tgk lily mekap camni, hehe

benjol zareef tak surut2 lagi ek?
ksian plak kat die...

Nad @ MamaZakwan said...

*jarang*

Tengku Fauziana said...

olorrr..cantik picca..
kite pun de beli kupon serindit ni..last ujung bln ni..xkesempatan nk pergi lg..tp kena gak pergi ni..klu xlebur duit..hehehe..bila tgk awak berphotoshoot..lg berkobar nk prgi ni..hehehe

mama_umar_maryam said...

btol3!pandai buat smoky eyes lily! cantek mekap..nmpk gojes gituu ;)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Waa..dah PS eh..cinta hati merah!!
cantik belon pink heart tuh..pandai wat deco PS :)

Izan Ishak said...

izan suka semua gambar2 ni lily... bestnya buat PS sempena hari istimewa kan... kenangan sampai bila2 ni...

*lily nampak berseri2 sangat! i like... anak2 pun sama... ceria je.

NzA said...

semua gambar tu cantik...hepi family....

Nowwa Fitri said...

Wah wah wah....:)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016