Baby GIRL baru..=)

Alhamdulillah..dapat menimang baby GIRL baru..ehhhh..silap..bukan menimang..tp memandang jek..smbil cuit2 sket..sebabnye, baby GIRL baru ni kecikkkkk..halussssss...mulussssss lagi masa pertama kali mama jumpe die..baru umur sehari..hihihi..mama kalau anak sndiri kecik comel mcm mane pon main pegang jek..tp kalau anak orang, ngada2 tak berani nk pegang..tkt terganaz sgt kot..=p




Inilah die baby GIRL baru tuh..comel mcm muka cina kan..hehehe..anak pada jiran sebelah umah mama..lahir hari Sabtu harituh..ari Ahad esoknye ibu die msg bgtau dah bersalin n dah balik umah..terus zassss pi melawat...nama insyaAllah nak letak "Laila Husna" kata ibu die..hmmm..comei kannnnnn...dan2 teringin nak baby GIRL sorang lagi jugak..hihihi




Yang kat atas ni, baby Laila dengan kakak die Farah Lina..kakak die umur baru nak masuk 3 tahun..tp dah sekolah tuh..pndai lagi speaking English kat umah..kalah kakak Zara..huhuhu..apepon, syok tgk Farah Lina ni bergurau n kiss2 sayang ngan adik baby die..teringat time Zara baru dapat adik dulu..punyelah sayang yg amat kan..tak macam skang..dh pndai gaduh2..sket2 benda pon nak berebut2 dua org tuh..pastu sorang kalah menjerit..sorang lagi kalah menangis..alahaiiiiii..anak2 mama..=p



p/s: Ujung minggu ni nak melawat baby BOY baru plak..anak pada kazen papa..then insyaAllah bulan Sept, jiran sebelah umah yg lagi sorang plak due..jiran yg sorang lagi tu baru anak sulung..pon insyaAllah BOY..lastly, kakak mama pon due ujung bln Sept nanti..hopefully BOY lah jugak sbb kakak mama dah ada tiga orang GIRL kat umah kan..^__^





7 comments:

syiela said...

jelesnya tengok org dapat baby girl...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kita plak ujung august atau awal sept huhuhu bby apakah itu??? dup dap ni

Nad @ MamaZN said...

comelnye baby girl ni!
laila husna, simple tp sedap namanya

littlehumblelynn said...

Tgk baby,rasa nk baby sgt2!!!!

NzA said...

aloloo...comelnya....

S.U.R.I.A.T.I said...

suka sgt tgok org dpt baby!!!

mama_umar_maryam said...

mmg skg ni turn kitorg lwt newborn2 kwn/sedare..mmg wanggi sgt bau baby2 nikan

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016