The DUO..=)

1= solo, 2= duo, 3= trio...heheheh..saje bagi clear kot ada yg tak faham tajuk entry kat atas..ape yg duo?? heee..anak2 mamalah kan..baru ada DUA..so kite panggil "the DUO"..nak tunggu jadik TRIO insyaAllah bukan masa yg terdekat nih..family planning lg skang..=p

Actually, nak tepek few pics adik beradik nih..time ni jalan2 ke SpaceU8 Eco Mall kat Bkt Jelutong tuh..sebelum gi makan2 sempena hari bapa..hmmm..kosong lagilah mall tuh..agak membosankanlah..jalan2 ground floor jek pastu terus ajak papa kuar semula..hihihi...

Btw, susah sungguh nk amik gmbar dua beradik ni sama2..Zareef skang dalam fasa 'tak reti duduk diam'..so memang tak harap nk posing2 depan kamera dah..huhuhu..ingat nk amik gmbar diorang tantek2 kebetulan pakai baju lebey kurang sama..tapi hampehhhh..adik x memberikan kerjasama..T__T


Adik vs kakak..aritu kemas2 wardrobe kakak terjumpe overall jeans nih..acu kat adik tgk adik dh leh pakai dah..so secara rasmi bertukar hak miliklah..hehe..btw, nmpak Zareef skettttttttt lagi dh nk sama besar ngan Zara kan..=p

Adikkkkk..tgklah kamera..susah tol die nk dok diam eh..

Kakak nak sayang sket..tp adik buat bolayan..haihhhhhhhh...

Soh kakak posing sensorang lagi senang..=p..nway, air pancut ni ada kat ground floor spaceU8 nih..ni jek kot ttarikan yg cantek..hehehe

Last attempt..soh kakak posing peluk adik..tp mcm biasa adik tk layan langsung kitorng nye arahan..huhu



p/s: ENtry pendek jek sbb terlampau bizi kat opis..Cuti 5 hari nak kursus kat Penang tuh bos dah luluskan dah..tp beserta ngan pesanan penaja yg berdedai2lah kan..risau btol tkt tk sempat nk settlekan sume kerja before cuti seminggu tuh..huuuuu

5 comments:

Izan Ishak said...

yelah lily... dah nak sama besar dah 2 beradik nih. adik tak suka kakak nak sayang2 eh...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comella adik n kakak ni..
sedondon aje =)
so sweetlah!

izla said...

pandai kakak posing!

Syima ~Mama Kyra~ said...

sedondon...pandai mama cari baju hampir2 sama tuk the DUO..
pssttt dah dpt sepsg lega dah kan..rest dlu..nx yr baru proceed TRIO..kekeke

mama_umar_maryam said...

wpon beza girl n boy,kite ttp nk samekan baju diorgkan ? hahaha, slmt berkursus/cuti2 nnt lily!!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016