Macam-macam gaya

Pic dua beradik petang Isnin lepas..balik kerja layan diorang main kejap..tp malas nk bwk pi taman so parking keta kat luar, bagi diorang kawasan luas sket nak berkejaran..=p..lagi2 bagi diorang bola..suka jekla esp si Zareef tu..selain obses dengan kereta mainan, bola pon die sgt suka maen jugak..hihi..so layan jekla macam2 aksi dan gaya dua beradik ni main sama2 ya..



Zareef yg sonok sesekali dpt main outdoor..kena kurangkan sket aktiviti outdoor skang ni sbb still jerebu kan

Main bola dengan kakak


Hahah..suka gmbar nih!!! ada gaya pemain pro cilik tak??? =p


Mengelek bola..kakak kat belakang apsal nmpak tk puas hati? jeles bola asyik dpt kat adik eh..hihi

Dpd main bola..tetibe die wat gaya mcm ni..apa tu dik..huhu

Pastu kakaknye pon terjebak sama..aduhaiiii..mama biarkan aje nk tgk apa lg aksi diorang..=p

Yang  ni tak taulah gaya apa

Dok meniarap atas simen pulak..

Iskkkk..suka plak tu buat aksi kuak lentang mcm tuh..mentang2 mama bagi can kan nk buat ape die suka

Dan lg sekali..kakak terjebak sama..die plak yg ikut2 aksi adik skang ni..huhu



Tak lame pas aksi2 meniarap atas lantai nih, terussss dua2 kena paksa masuk n mandi serta merta..ikutkan si kakak request mandi dlm pool tp mama malas nk layan..hahahaha...dhlah dah senja..pastu poolnye pon tak tiup lagi..lenkali eh kakak..tunggu few days jek kite nk pi penang then leh mandi pool puas2..pool besarrrrr lagi kan..=p


9 comments:

Masya said...

hihihihi.. so sweeettt jer.... 2 beradik ni...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

ni best ada umah teres sebiji ni kekek ruang beso leh anak2 main .. cam kitaorg nk main balkono sempit dah cam penjara bila adik ngan kakak dok berdiri pegang grill kekekek ...

amboi zareef sakan tuk main yea .. muat lagi tu lily nak tambah 3,4org anak lagi hehehhe biar penuh umah hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..ada gaya pro tu.. :)

best jer tgk diorg main sama2..happy..~

Encik Suami said...

Budak2..biaselah..klu dpt main kat luar...mmg lupe diri.Yelah..klu main dlm rumah..pergerakan terhad kan?Kite yg ayah ibu nie pun..skali skala dpt dpt yg luas pun..jadi lupe diri..nie lagi la kanak2 ribena.

cantik umah?area mana ye umah nie?taman apa..jgn risau..sy bkn nak dtg serang.hehehe.

izla said...

wahh bestnya ada porch yg besar. area mane ni?

Nad @ MamaZN said...

besar gak ruang laman umah lily ni ek
bestnye!
zareef dah macam nak bersilat dah, hehehe
nak gi mandi pool ek?
bestnye! ciknad ikut bleh? =p

Syima ~Mama Kyra~ said...

bestkan laman rumah besar gini..tak sabar nak tggu rmh baru kami siap..2thn lagi..huhu

eh ball merah tu sama ball kyra :D
psstt kyra ni toys laki pun dia main jgk..huhu

Fai Shaklee said...

memang ade gaya pro la kak. hehe... main dlm rumah senang mamanya nk pantau, kalau kat playground kte yg tak cukup tgn nk melayan kerenah sorng2. hehe ^__^

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahah, dh ada sepasang tu bestkan..
tgk ragam dorang tak sedo masa berlalu..
bestkan.. sekalisekala tapela biarkan depa meniarap, biar aktif sket..
tp kalo dop umah org len camtu, geram gak mak ni.. hehehhe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016