Satu hari lagi..=)

Tinggal satu hari lagi for celebrating my + our big day..


Daisypath
- Personal pictureDaisypath Happy Birthday
tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary
tickers


Serius eksited!! Selain dari bakal memasuki alam 30-an + tahun perkahwinan yg kelima, inilah pertama kali sejak kahwin kami dpt celebrate sama2 on the spot..sebabnye, tahun ni 12 Mei jatuh pada hari Sabtu..sebelum ni mesti tarikh tu on weekdays, so tk pernah dpt celebrate sekali..huhuhu..sian tak..nway Papa malam ni insyAllah smpai dari Penang...doakan perjalanan kesayangan mama, Zara n Zareef tu yek..=)



p/s: Teringin sg nak beranniversary gateaway sbnrnya tahun ni..tapi apakan daya, papa tgh bizi berkursus. die dpt balik minggu ni pon dh syukur sgt2..bukan ape, last anniversary gateaway pon dah 2 tahun lepas kat Selesa Hillhomes + Bukit Tinggi Pahang..time tuh tgh sibuk planning nk 'buat' second baby..hihihihi..then tahun lepas mmg takde anniversary gateaway sbb si Zareef baby lg time tuh..tahun ni??? tunda lah kot ye pa..^__^



3 comments:

rahayu said...

akak br pergi bukit tinggi minggu lepas...memang sesuai untuk honeymoon...

hpy aniversry

Izan Ishak said...

happy birthday lily... n happy anniversary in advance ye... bestnya dpt sambut on the spot thn ni ye...

nmpknya kita samalah... malam ni excited tunggu hubby masing2 balik dari penang...

Nad @ MamaZakwan said...

hepi bday n hepi anniversary in advance lily!

moga hubungan kekal bahagia hingga hujung nyawa...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016