Sepetang Di Tepian Pantai..

Antara aktiviti lain semasa ke kuantan minggu lepas. Kalau mama puas hati dpt jumpe kawan2, Zara plak kepuasan dpt main tepi pantai.. Dpt hari sabtu tu die dh sebut2 nk gi main kt pantai..tp ari ahad ptg br dpt bwk die. Mklumlah, kena tgu papa habis kerjalah br leh jalan2 kan..

By the way, kali ni bwk anak2 ke pantai Batu Hitam ..cuaca sgt baik ptg tu..laut pn nampak tenang je. Mula2 smpai kami pi minum petang kat gerai2 yg ada kat tepi pantai..Zara plak main buih sabun..lepas tuh, baru masing2 jejakkan kaki ke pasir..si anak dara cume nk main pasir pntai jek, while papa n Zareef siap pulun mandi laut. Mama n nenek plak jd tukang pacak gara2 malas nk tkr baju..:-P

Klaa..layan gmbar jek k..nowadays makin bizi kat opis..so wat entry pon seadanyelah..huhu













































 










Opsss..dua gmbar last tu gmbar kat Teluk Chempedak sebenarnya..saja singgah on the way balik ke bdr Kuantan sbb nk tgk2 gerai jualan yg ada kat situ..time tuh dah nak Maghrib, so malas nk posing2..suruh Zara jek bergmbar kat situ buat syarat..=p


8 comments:

Sue said...

amboi sedapnyeee dia makan abc... da lama tak g area kuantan. tp teluk cempedak tu cam ngeri sket arr tgk laut bergelora..

Sidratul Muntaha said...

seriously
sgt suke tgk si zhareef ni..
baik je..
mkn elok je..
boleh buat calon menantu ni
tet!!
eh?ara dgn dia tua sape?!
ahaha...
kena banak lain nih.
ahhahaa!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

wah zareef sampai dok hirup eyh hehhe sweet sgt momment ni hehhee

maya amir said...

akak org kuantan, akak mmg excited tiap kali blk kuantan.. sebab kuantan byk pantai, rase tenang jek tgk pantai..heheheh..hsbnd lily keje kat kem batu 10 kan, ayah akak dulu keje situ, tak ingat divisyen berapa tapi zaman kekecik, akak mmg slalu masuk kem, penah gak abah bawak tido kat ofis die kalau die keje syif malam...

ieda said...

ohhh zara x mandi yee .. hurmm dah dpt main buih sabun mana nak mandi ye ;))

teratak hati said...

bestnya main pantai..luas je pemandangan..

mama_umar_maryam said...

tahan zara x mandi ye? heheh dulu skolah kt pekan,klu ade outing g pantai area kuantan ni mmg best, angin kuat..pantai pon bersihh je

Myra Jay said...

Sedapnya tengok si kecik tu makan ABC, sampai menjilat mangkuk ha ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016