Sudah booking..=)

Setelah tersangattttttt lama 'berpuasa' dari membooking sebarang tiket kapalterbang, akhir nye kali ni mama tak dapat tahan dah..hehehe..1st day promo kat Air Asia tu mama dah belek2, pastu main try test pilih destinasi, tepon papa jap tanye ok ke tak, pilih tarikh..zappppp..dah booking..=p




By the way, destinasi LANGKAWI sajork...pilih tarikh bulan Februari tahun depan..InsyaAllah, klu takde aral leh bawak Zareef jejak Langkawi plak kan (Zara mama n papa dh pernah bawak tahun 2009 dulu) ..Zareef tak pernah lagi naek kapal terbang, so kire hadiah bday utk die kot taun depan ni..ekekekekeke..by the way,disebabkan mama tau papa mesti tak konfirm dpt pegi (askar biasala susah cuti kadang2)..so mama dah belikan one extra ticket utk nenek ma..kot2 papa tk dpt join, kitorng pergi anak beranak jekla (mama, mak n anak2)..lagipon mak mama pon dah lame sgt tak gi Langkawi, so mesti die suka dapat jalan2 ke sana nanti.=)


Confirm booking tiket utk 5 orang

Harga tiket takdelah murah sangat2 yek..memanglah tiket free seats, tp fuel surcharge ngan airport fees tetap ada..so utk tiket saje, kira2 lebih kurang rn45 sorang utk pergi balik..lain2 bajet kendian pikir n simpan sbb lambat lagi holiday nih..moga2 dptlah pergi..sayang jugak klu burn ni nanti sbb ratus2 gak kan..=p
 

4 comments:

zailamohamad said...

tuler..zaila masa AA buat sale tiket tu dok menggila tgk harga..tp takde nk booking pon since lambat lg..lagipon takut diriku preggy kan so by next year konpem xleh travel..

tp kalau boleh nak juga bawa famili g Langkawi..kami xpernah jejak kaki ke sana lagi..huhuhu

murah gile tiket g Langkawi tu..jelesnyaaaaaa

Nad @ MamaZakwanNayli said...

insya-Allah...
kalu takde aral
sampai la zareef nnt
celebrate besday kat sana plak ek zareef? =)

izla said...

saya masih pikir lagi nak gi mane. serahkan urusan beli tiket kat kakak ipar. sampai masa, kami pergi je..hehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

total pun makan 2k hehehhe ... selamat bercuti la yea , kita x oernag booking AA ni hehhe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016