MAY yg istimewa :: Bulan kelahiran dan bulan cinta saya..:-)

Ye..seperti biasa smbut kedatangan bln may dgn hati gembira..dua dpd celebration penting dlm hidup mama bkl berlangsung pd bulan ini..first bday mama dan kedua, anniversary perkahwinan kami..tmbh bermakna tahun ini sbb mama bkl menyambut ulangtahun kelahiran yg ke-30, manakala aniversary pulak akan masuk tahun ke-5..dua2 figure ni bg mama membawa impak yg cukup besar..terasa mcm dh masuk satu fasa yg baru..fasa jd org yg lebih tua n perkahwinan yg lebih matang kot..ehehehe

Nway, kalau rajin nanti mama plan nk buat entry2 special sempena smbutan bday n aniversary thn ni..tgkla..kisah papa n mama dolu2 ker..kisah perkahwinan yg meninggalkn seribu kenangan ke..citer pasal mama time kecik2 ke or ape2 jela yg berkaitan..itupon kalau rajin n ada mase lah..br angan2 je padahal nk wat entry biase skang pn slalu je x menyempat..:-P

Ttg celebration pulak, masih x sure ape nk buat utk tahun ni..ikutkan bday n aniversary mama tu jatuh hari sabtu, tp x sure papa dpt blk ke tak sbb die baru mula kursus kt penang time tu..harap2 papa adalah so smbutan hari istimewa ni akan jd lebih bermakna..:-)

p/s: Gambr kat atas tu sempena 4th aniversary tahun lepas..pertama kali wat studio ps dgn lengkap gmbr berempat..suke..suke..suke..agak2 tahun ni ada lg tak sesi ps mcm ni..^__^

1 comment:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

Means MAY to me kekekke kelahiran 2k .. dua2 bulan may siap sedia buget tuk party je la hehehhe ...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016