Sekadar catatan peribadi :: TQ for all the wishes!!

Heee..nak tiru Nad Mama ZN tepek wish bday dari FB kat dlm blog..tapi mama punye ada yg skali wish ngan anniversary..nk biar dlm FB sayang jugak..nnti ilang mcm tu jek..so letak kat blog lah leh buat kenangan di masa depan..=p

Apepon, thanx again pada sume yg wish birthday & anniversary mama yg jatuh pada 120512 aritu yek..either yg wish kat fb maupon dlm blog..sesungguhnye ucapan2 dari anda semua ni telah menambahkan keceriaan hari mama..=)
























p/s: Tepek gmbar potong kek bday time nikah 5 tahun lepas..tp ada kawan mama yg ingat tu gmbar terbaru mama saje sarung baju pengantin utk celebrate bday n anniversary tahun nih..hihihi..kelakar plak rase..=p

4 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

nak wish lagi skali =)
ep besday to lily..may allah bless u always :)
ep anibeseri smg kekal bahagia selamanya :)

Nad @ MamaZakwan said...

best jek copy paste camni ek
tak terpikir plak, haha!

hehehhe..kelas la kawan lily tu ;)
tp kalu btul pun pe salahnye ye dak?
=p

NzA said...

Bahagia bila diingati....

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

tu maksudnya maintain lagi kekkee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016