120512 - I'm turn 30 and officially married for 5 years..=)

Alhamdulillah..bertambah lagi satu angka usia mama.. masuk group 30-an sudah..rase dh tua pulak..=p..apepon, semoga mama terus dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yg baik untuk terus menjadi hamba Allah yg solehah, anak yg baik pada mak dan mertua, serta isteri dan mama yang sempurna pada suami dan anak2 tercinta..I'm blessed with my life today..walaupon kerja dgn gaji tak semewah mana, tp kehadiran sepasang anak2 Zara n Zareef buat hidup mama cukup bermakna..=)





Ohhh..tak lupa..Happy Anniversary jugak pada kesayangan mama, papa Zara n Zareef..tahun ni dah masuk tahun kelima perkahwinan kami..perlbagai pahit manis kehidupan telah dilalui semenjak kami berkenalan, bertunang dan setrusnye bernikah 5 tahun yg lepas..walaupon kite masih duduk berjauhan, tp kite tetap dekat di hati kan..=)..love u papa, now and forever..




Imbas kenangan 5 tahun yg lepas, potong kek birthday di malam pernikahan..=)..kenangan manis yg cukup bermakna di hati ini..^__^


Riza Shahril n Lily Azliyana . happy husband and wifey..

Blessed with these TWO beautuful child..Nur Riza Azzahra n Riza Ammar Zareef..=)


TQ Allah!!

6 comments:

ieda said...

selamat hari jadi dikk
semoga kekal bahagia selamanya bersama .. aminnn ;)
welcome to 30ths

nieda said...

happy birthday and anniversary.. semoga gembira slalu

NzA said...

kat FB dh wish ttp xlengkap jika xwish kat sini....

Akak doakan semoga kebahagiaan kalian hingga ke syurga.....terimalah pasangan kita seadanya..yg penting masing2 ada sikap bertolak ansur dan saling jujur.......

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

happy b'day n happy annivesary !!!
semoga panjang umur untuk mengecapi kebahagian selamanya ...

*senang kan annivesary sama date ngan b'day kekek "

Syima ~Mama Kyra~ said...

HB and ep anibeseri..
syoknya nikah pada birthday date..berganda2 hepi senyum smpi ke tinga :) :D

norly a.k.a mamaDZ said...

happy belated birthday & anniversary dear... sorry lambat wish, lately ni payah tul nak bukak blog.bukan line tenet takde, tp masa yg takde...
neway, hope kamu terus diberi kesihatan tuk terus jadi isteri n mama yg hebat... moga Allah limpahkan rezeki buat kamu sekeluarga & bahagi kekal milik kamu....insyaAllah...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016