~ On Our 4th Anniversary ~

Our fourth anniversary is fruit and flowers,

And we have talked for hours and hours,

Of how we met and fell in love,

And now we fit like a hand in a glove,

This anniversary marks a special day,

Because I love you MY LOVE
 
more in every way.

Happy 4th Anniversary to Us..=)


-Mama n Papa of Zara & Zareef-

































*Pic credit to: Serindit Photo Studio, Setapak KL*


Hik..hik..entry kali nih overload ngan gmbar..ini jekla simple aktiviti yg kami buat sempena meraikan aniversary kali nih..act takde terpikir pon nk wat studio photoshoot sebelum ni..klu ikut plan asal..patutnya mama n papa nak kuar dating berdua2an jek..dh ada plan utk couple spa n makan2..both spa n makan2 dh siap sedia beli kupon dari milkadeal.com mcm yg pernah mama story dlm ENTRY ini..tp apekan daya, akibat lambat booking, mama tk dpt nk teruskan agenda couple spa tuh..mujur milkAdeal ada promo utk studio photoshoot ni pulak..sgt murah ok..just rm55 per 45min session (without editing)..so, dptlah amik gmbar2 kat atas tuh..hehehehe

Nway, sikit corat coret utk aktiviti photoshoot ni:-

1- Mama tersilap timing utk booking session..hajat di hati nk amik gmbar Zareef tgh bergelak ketawa..tp malangnya waktu dtg tuh waktu Zareef tgh ngantuk pulak..sbb tuh byk gmbar Zareef tgh tido or takpon tgh mamai..huhu

2- Gmbar berdua ngan papa mmg ada 3 keping yg kat atas tu jek..tk leh posing lebih2 sbb time bergmbar tu si Zareef dh menjerit2 mintak susu..photographer baru nk suruh kitorng posing lebih2 tp tak dan..nk buat cmner..mcm nilah dh name bwk anak kecik kan..takkan sbb nk posing, anak2 diabaikan..=p (mase photoshoot ni nenek tk ikut)

3- Sebab waktu tu waktu tido Zareef, maka mama kena byk tumpukan perhatian kat die..thats why byk giler gmbar kakak Zara n papa..diorang bukan main sakan posing lagi..gmbar mama ni sket jek tau..tak aciiiiii..hihi


Apepon, sonok gak sesekali wt studio photoshoot mcm nih..at least dpt jugaklah koleksi gmbar family yg tantek2 sket kan..nk harapkan kamera cap ayam mama tu, mane dpt gmbar mcm ni..=p


p/s: Opsss..poem kat atas tu cilok from google yek..harapkan mama, mane pndai nk berpuitis2 bagai..huuuu

10 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

happy anniversary !! semoga bahagia selama-lamanya..

wah berphotoshoot sakan yea..best gak idea ni tp yg penting zara beri kerjasama yg mantap..suka berposing anak dara ni..kalau kyra hampeehhh semua pic muka toya je..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

happy anniversary, cantik2 la gambo, zara pandai posing depan camera, good girl, mama nya yang macam masam sikit, kalo senyum mesti lagik ceria

Nana said...

wah beznye amek gmbr studio
nak juga la hehe

etiey.com© said...

tingin juga nak amik gambar cam gini. heheh... comel!!! suka gambar zariff dalam bakul tu

ita cutevirus said...

alahai zareef...
lily,
bestnyer la dapat photoshoot seisi keluarga...

ninieZUERYANNIE said...

lily, bestnyer.. aku senyum sorg2 tgk gambo korg nih, imagine pasni camni jugak la aku.. haihhh..

mama_umar_maryam said...

swet sweet n sweet, bestkan amik2 gambar..pasni bli frame plak ye ;)

maya amir said...

wahh guna kupon milk a deal tu ek..cool kn..harga derang pn murah kn.mmg betul2 promotion bagus..happy anniversary lily:))

ieda said...

happy aniversary dikk semoga berbahagia sehingga ke hujung nyawa ya :)

nice sgt2 pic2 tuu ... nak2 yg zara posing2 ngan papa dia tuu , so sweet :)) pandai zaraa ..

Diamilikku said...

bestnya tgk gambar2 nih..jeles ahkakk....hehhehehe..akak nak jugak gambar mcm ni tapi belum ada kesempatan...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016