CUTEST BABY FACE CONTEST by MaMa_Aqish

Hari ini mama nak meluangkan masa join contest lagi..hehehe..Kali ini ialah "CUTEST BABY FACE CONTEST by MaMa_Aqish". Maklumat lanjut sila klik banner kat bawah k..

Ohh..sebenarnya contest ni hanyalah terbuka kepada blogger tegar blog Anje aka Mama Balqis tu aje yek. Mama ni tak taulah termasuk kategori ni ke tak. just cube nasib sbb kalau ikutkan rajin jugak mama terjah blog mama Balqis tu. cume kadang2 tak smpat nak komen ke semua entry coz mama Balqis rajin bangat update entry2 baru. so mane yg smpat mmg mama komen. yg tk smpat, mama baca then tinggal jejak kat shoutbox jek..hehehe..

Apepon, mama start kenal ngan mama Balqis ni tahun lepas. masa tu pertama kali mama join contest online. tak silap contest anjuran mama Balqis waktu tu ialah Cutest Baby Contest. walaupon Zara tk menang, tp mama dapat ramai sgt kawan baru mase tuh including mama Balqis sndiri. mama paling suka baca cerita2 n update ttg Balqis yg comei tomei. Selain story pasal Balqis, banyak gak info2 pasal sales, nuffnang, blogspot, kat blog mama Balqis ni.pendek kata, macam2 adaaaaaaa..hihi

Oklaa..pas cerita psl puan penganjur, kite layan plak gmbar utk contest kali ni k..

*

*

*

*

*

Inilah die, baby besar mama..hehe

.

Nama anak: Nur Riza Azzahra bt Riza Shahril (ZARA)

Nama ibu: Azliyana Abdul Rahman (LILY)

Umur anak: 2 tahun 2 bulan

.

(Gambar kat atas ni gmbar terbaru Zara mase wedding tok sedara die hari ahad lepas. Suka Zara wat senyum cenggitu sbb nmpak chubby sket macam waktu die baby dulu..rase nak cium2 pipi Zara..hehehe)

.

.

Ohh..sebelum terlupa, contest adalah anjuran penaja2 di bawah ini yek..jomlah sama2 join sebelum 13 Jun 2010..=D




5 comments:

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

good luck :)

zara mmg comei.ada harapan neh nk menang...hehehe

Ummi Eisya said...

tomei tomei..good luck zara

lily azliyana @ mama zara said...

Norly- haha..tq..yg masuk sume cumei2 belaka. Zara try nasib jek..=p

UmmiEisya- tomei mmg tomei tp tk dpt celen eisya. dhlah tomei, ayu plak tuh..hihi

ninieZUERYANNIE said...

mmg comel!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck..!

Kita pon nk join..tp x buat2 pon lg..Ntah sempatke x nih nk join..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016