Akibat gatal tangan..=p

Arini ade mase senggang sket sbb bos cuti..tetibe mulalah gatal tangan nak cube 'design template' baru yg blogger kenalkan. senang gak guna design blogger ni. dah tak payah pening2 nak ubah kod html. just pilih nak background n layout mane yg berkenan. mama pon tadi try nak amik layout yg 3 column tu. sebelum ni mmg guna 3 column gak tp susunan lain sket.

apepon, hasil godekan pertama tadi telah mengakibatkan header mama senget sebelah. ntah ape kena gamaknye. lom ade mase nak repair. nanti2 ade mase senggang lagi mama try godek2 lagi mama blog cantik semula k..hehehe


p/s: cepat smbung kerja mama Zara oiii...=p

13 comments:

Me_Lina said...

lili... gadget ngn follower semua x hilang kan? dasyat aaa berkenan la pulak... ehhehehe

lily azliyana @ mama zara said...

me_lina- hehe..tak ilang. kite cube ubah susunan layout n background nye aje..tp tula. yg kite punye ni apsal ntah header n footer tu tak centre..kena edit kat html gak sket ni gamaknye...huhu

Diamilikku said...

saiz tak sama la tu lily..hehhehe..kena resize balik header tuh

Yan said...

takpe leh ejaz tu...

kite punye pn tak center.. tp maleh nak menggodeh kasik center hehe..

Ummi Aisyah said...

hehe senget sikit takpe..yang penting gambar kat dalam dulu maintain yek...hhehe..

Ummi Aisyah said...
This comment has been removed by the author.
LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ingatkan Lily slh msuk 'umah' td..
Rupanyer 'umah' design baru yer..
Cantik & kemas.. :)

Dilla Ady said...

waa..rajin lily ye tukar2 design blog..dilla malas la sbb nnti ntah pape jadinye..pastu mula la hangin satu badan..

cantik gak yg nih lily..

ullyana zaidy said...

tao xpe kak lily..
kdg2 tkt da nk ubah pape kat kod..
huhu..

da la yana xreti bab2 ni..huhu

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

rajinnye....saya pernah gak gatal2 tangan ubah templete hasinya cam skang la...n3 terpost 2kali..puas nk ilangkan tapi tetap ada...huhuhu

mama_umar_maryam said...

kih3..samela lily..dok godek2 yg blog bbshop zety..tuka jugak dah =)

Ummi Eisya said...

tulah masalah kalau nak try2 ni..sekali setting dah lari,memang take time nak betulkan..aku lum try lagi..tunggu de masa lapang dulu..

Nana said...

heheh sila la godek2 & kembalikan kejelitaan blog yang asal hehe kita mgm takut nk try godek2 sebab mmg xteror langsung bab2 mengubah2 layout ni hahah layout umah kita pon suh org yg buatkan eekekke

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016