Vaucher & Consolation Prizes for Zara

Alhamdulillah..utk bulan 6 dan 7 ni rezki Zara dpt hadiah dr giveaway n contest yang mama join di blog2 tertentu. Walaupon takde menang hadiah utama, tapi dptla jugak hadiah saguhati kan. Adelah jugak hasil dr usaha mama mempublish entry2 contest tu..haha..2 dari hadiah tu ialah vaucher belian barang di kedai masing2, manakala satu lagi masih tak tau ape hadiahnye..=)

1)Tutu Picture Contest
-Hee..tak sangka dr gambar Zara yg mama letak di entry ni, Zara dipilih sbg salah sorang pemenang saguhati. As the prize, dapatla 15% vaucher utk pembelian tutu di Tutu Workshop. Vaucher valid smpai August 09.InsyaAllah mama akn place order kat Tutu Workshop nanti sbb mama mmg suka tgk tutu yg cute2 tu. Walaupon ramai kata Zara ni boyish, tp mama tak kisah. Mama suka jek pakaikan zara baju2 n brg2 girlish nih..hehehehe..

- Apepon, thanx to Mommy Lyna n jugak Tutu Workshop yg menganjurkan contest ni yek


2)Manjaku Happy Giveaway
-Act mama dh terbaca psl giveaway ni tp mmg betul2 tak smpat nak buat entry (slah satu syaratnya ialah publish entry ttg giveaway ni di blog memasing) sbb Celcom Braodbnd yg tgh prob. Bile dh dekat2 tarikh tutup baru perasan nama mama ade dlm list peserta kat kedai Manjaku Happy. Rupe2nye as long kite jadi follower and add link dlm bloglist kira dh layak sertala. Sblum ni mama mmg ade membeli kat Manjaku Happy. Ingat ChometCraft flower hairclip tu? Act mama beli dr situlah. Nway thanx pade tuan kedai, Mak Ammar yg berikan hadiah saguhati ni pada mama


-Vaucher ni hanye valid hingga 15 July dan utk pembelian cloth diaper shj. So mama tak pasti either nk guna ke tak. Sbbnye selama ni mama mmg tak pernah lagi berkecimpung menggunakan CD ni utk zara..=p

3)Girl Charms New Face
-Giveaway contest dr GirlCharms ni pulak adelah utk mencari wajah2 baru bg menjadi model baju GirlCharms. Act mama pon takde buat entry khas utk contest nih. Just kebetulan mama ade beli one dress and mama suka sgt dress tu. Sec tak langsung promotela dlm blog. Then bile Kak Shikin Kamal (tuan kedai) announce ade giveaway contest ni, mama pon link kan jekla entry mama ni kat dia..Alhamduliilah. dpt saguhati jugak. Kak Shikin kata die akan hantar ‘sumthing’ yang die handmade sndiri. So..tunggu jekla brg ape yg die akan hantar tu yek..=)

P/s: Bile dpt hadiah2 saguhati ni, mulala semangat nk join contest2 lain plak..hahahhaa..

7 comments:

mama auni firdina said...

wah,congrates ekk lil zara..dpt gak hadiah wlupon saguhati..at least dpt gaks..x sabar le nk tgk zara pki tutu,sure cute bangattt..

p/s:can't imagine auni wearing tutu...hahhahhh

lily azliyana @ mama zara said...

mamaAuni- hee..thanx mama Auni. tula..tgh belek2 katalog tutu workshop tu. nk tgk mane yg sesuai ngan Zara. amik yg simple2 jek kot. vaucher pon 15% jek kan..=p

en_me said...

sonokkann dpt hadiah walopun saguhati.. tp kalo dapat hadiah kete mercedes benz lagi sonok gilerr.. ehehe

mizzyN said...

rajin ko layan contest. ko gi buat contest jugak la, ramai pollower ni aku tgk. bleh attract polower lagi.

mizzyN said...

rajin ko layan contest. ko gi buat contest jugak la, ramai pollower ni aku tgk. bleh attract polower lagi.

lily azliyana @ mama zara said...

en_me- wah..klu dpt mercedez mau meroyanla mama Zara..hehehe..tk pernahnya ade luck masuk kontest yg besar2 tuh..=p

nadh- hehe..ade terpk tp pembaca aku mcm tk ckp ramai utk aku buat kontest. tp akan dtg ni ingat nk buat giveaway kecil2an jugak. sempena menghargai org2 yg sudi membaca blog aku..=p.tunggu annoucement yek..hehe

kakyong said...

tahniah... bila memang memang rasa best, walaupun hanya saguhati..

jom2 join contest2 lagi...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016