Salam dr Sandakan

Hee.spt yg ramai sedia maklum, mgu ni mama n family berkunjung ke Sandakan melawat kakak n anak2 buah kat sini. Alhamdulillah, slamat smpai di sandakan hari sabtu semalam lebih kurang 11am dgn flight MAS. Semalam dah jalan2 pusing bandar Sandakan n TLDM base, tp abg ipar mama kerja. Hari ni pulak, smpat berkunjung ke Labok Bay, Sepilok dan taman buaya sandakan. InsyaAllah, esok kalau tak penat mama, papa n Zara nak berkunjung pulak ke Kundasang, tpt tersergamnya Gunung Kinabalu . Niat di hati alang2 dh sampai Sabah nak jugak melawat gunung tertinggi di asia tenggara tu kan. Tp still bergantung pade papa la. kalau papa sanggup drive insyaAllah smpaila kami ke sana..=)

Ade sesiapa nak kirim cenderahati dr Sabah? hee..ckp besar jek. padahal tak tau ade masa nak shopping brg ke tak ni. asyik berjalan je. Ingat nk jugak belikan sumthing utk kawan2 blog mama. Tgkla, kalau ade brg yg sesuai, nnti mama belikan sumthing yek. n org2 yg bertuah bolehla dpt brg tu nanti. mungkin balik dr sabah nnti mama nak adakan 'small giveaway' utk kawan2 blog mama yg tersayang nih..hehe..ade yg berminat ke..=p

Klaa..update psl perjalanan, percutian n gmbar2 sume mama akan masukkan kemudian. Esok hari Isnin so 'selamat bekerja' utk semua. Mama tgh nk mengenjoy hari2 bercuti mama nih..hee..

12 comments:

DYLA said...

oooooo skang kat sabah ye.. bestnyer.

leh buat kiriman ke? skrg kat sabah ada gelang & rantai style baru tu. leh la buat stok raya.

nooreen.rahman said...

a ah lily. cristal sabah cantik cantik. buatkan gelang kaki tuk aku bole? he he he :P

shila ariff said...

hah..ni aku nak jeles ngn ko lak..mmm..pi bercuti bestnya..nak ikut gak..tp bdget tak ckp lg..nnti jgn lupa upload segala gmbr kat sana..tatap gambor pun jd le..

p/s: nak resepi laksa johor leh tak..n beriyani gam (dua2 tu mknan kat johor kan???

ninieZUERYANNIE said...

huuuuu.. nak ikot!!!

Linda Latip said...

cop cop dh smpi sabah bah? huhuhu lama acik tk kunjung blog neh dah ke sabah dah belaka..balik smula shah alam tau..jgn jatuh cinta duk sana terus naty susah nk jupe hehehe..Ghazi nk kim cat dr sabah hahah merepek kan...

mama auni firdina said...

wah,beshnyer da smp sabah da..bile lg turn mama auni ekk..hehehhe

heheh,nk bli pe tuk we all yg bertuah tuh(mama auni tergolong bertuah ker?)hehehhe..

ok ler,have fun yer..jgn lupe tepek pic nnt..jgn x blk cni sudah yaaa..=p

:iBuAfiQah: said...

bestnya dapat g sabah..
kalau la dapat g sana jugak..
terima kiriman ker?
nak kirim kerongsang dr sabah leh tak?hik2...

take care kat sana!

mama_umar said...

bestnye bercutiii!!! hv fun there!!amik gambar zara byk2 yeee.

watie said...

fuyooo bestnye ke sandakan sabah... nak ikuttttttttt

Zetty84 said...

Bestnyer...jenjalan kat Sabah...
Nak ituttt.......!!! ;p
Giveaway...?
Best gak, leh join...hikhik...

* akak, da award kat blog zati... ;p

kakyong said...

lama ker bercuti kat sabah...

nak buat giveaway... hehehhe, kakyong mesti nak join.. hahahha... :))

zieha said...

cenderahati..beshh tu..nak!nak!..hehehe..kalau kt pasat philipino(k.k) tu mcm2 ada..kat sandakan apa pula ye..selamat bercuti:)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016