Untuk 4 orang kawan mama..

* Entry ni khas untuk Ibu Afiqah, Zetty84, Fara Adura n Mama Zahra

Hee..as mama mentioned kat setiap sorang kwn mama ni, mama dh poskan sevenier sabah kat korang ari sabtu yg lps (except zati sbb mama lom dpt add die lagi). Just 4 info, mama bg sevenier ni based pade sape yg sgt rajin melayan entry2 sabah mama tuh. thanx sooo much sbb sudi membaca n meninggalkan sedikit komen kat entry2 tu yek. yg paling penting, korang tak muntah darah bace entry2 yg berderet2 pjgnye tuh (mama yg menulis tu pon dh pening2 lalat sbnrnya nak habiskan citer bercuti..hehe)

Act, mama rankingkan kawan2 mama ni ikut ranking pengkomen terbanyak. so mcm yg mama tulis kat atas tadi, mama bg ranking 1st pada ibu Afiqah, zati, fara n then mama Zahra. so seveniernya pon tak samela nilainye eh..ada yg dpt 'lebih' sket, n ade yg dpt 'kurang' sket. hope dptla menerima sevenier tu seadanya..=). tanda ingatan n persahabatn mama pd korang ..

For kwn2 bloggers lain yg rajin melawat blog mama, mama pon ucapkan trima kasih byk2 yek sbb sudi melayan catitan mama yg tak seberapa. luv u all!!=D

9 comments:

:iBuAfiQah: said...

to lily@mama zara,
tq banyak2 sbb bg souvinur dari sabah..(nnti dah dapat irnie publish kat blog yer)
rasa terharu sangat2..
xpecaya pun ada mulanya...
xpenah pun dapat hadiah camnie sblm niey..
irnie xpenah g sabah so,dgn tgk gambo2 tempat2 yg lily pegi tuh irnie dapat la gambaran ttg sabah niey secara tak langsungnya...hehehe
thanx again...

~mamazahra~ said...

tenkiu lily!
best nyee dpt ole2 dari jauh..dr sabah nun :P
x sabar neh..
norly baca blog lily bkn tuk kejar ole2 tp suka sgt baca sume cerita lily & zara...
bkn cerita sabah jek :P
tp, sbb Sabah ni slh 1 tmpt idaman mamazahra, so cam teruja sikit ah nk baca :)

lily azliyana @ mama zara said...

ibu Afiqah n mama Zahra- yup..tau korang mmg rajin layan blog Zara n mama neh. sbb tu mama nk bg sevenier as tanda pengahrgaan..=). kebetulan dh pergi sabah, tu yg belikan lah sikit ole2 utk pembaca setia blog zaranfamily ni kan..=D.

Zetty84 said...

Wah...terharu gitew baca entry nih....huhu...zati pun dah lama x update blog...tup2x bukak blog akak ada entry for me....cedihnyer...zati pun suka berkawan dgn akak....!!! ;p walaupun baru kenal, tapi kita jadi rapat dgn berblogging kan...? x pe adiah lmbt pun, nanti dah smpai, zati wat entry khas lak tuk akak erk...!!! ;p

lily azliyana @ mama zara said...

Zati-hehe..tk yah wat entry utk akak pon tkpe. saje bg sevenier kecik2..kang org kate bendanye kecik tp kecoh 1 dunia blog..hahaha..

Dilla Zaidi said...

untuk yg baru2 nak berkenal ngan mama zara takde gift gak ke?Hikhik..tak malu...

DYLA said...

wah... cantik la.....

cepat juga diload..

DYLA said...

alamak, silap

patut komen kat entry atas.

lily azliyana @ mama zara said...

dilla ady- hehe..lenkali ade rezki sy belikan hadiah2 lain utk kwn2 bloggers yek. tp kenala jd pembaca setia blog zara n family ni br mama sng hati nak bagi..=p

dyla- hee..tkpe la komen kat cni pon. ni br 1st try dyla. kite tk pndai mcm dyla, selalu tukar2 layout kan. yg ni pon buat yg plg simple sbb tk mau bloglist n gadget sume kena delete. tu yg cpt jek siap..=)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016