Short trip to CH | Kursus bermula!!

Salam Isnin suma..alhamdulillah..hari ni bersiaran dari Penang..petang semalam kol 7pm kami selamat check-in di hotel City Bayview kat Gerorgetown. Sehari sebelum tuh (Sabtu), smpat buat lawatan singkat ke Cameron Highland..sekejap sgt rasenye kat sana macam tak lepas plak rindu mama..hehehe..kebetulan, lawatan kali nih, first time berhadapan dgn jammed teruk kat Brinchang!! adehhhhh..tersekat beberapa jam dlm keta tau..ingatkan time cuti sekolah jek CH pack..papa kata, maybe sbb minggu baru ni kan minggu org dapat gaji, tu yang berduyun2 org naik CH kot..=p


Us @ BOH Tea Centre Sg Palas..




Hmmm..lom sempat nk wat full entry CH..esok2 lah kot..itupon kalau tak bz berkursus n berjalanlah..huhu..td dh dapat dah jadual kursus..nmpak ok jekla sume topic kecuali satuuuuuuu yg mama lemah.nak tau ape die?.."Informative and Persuasive Speech PRESENTATION"..haaaa..siap highlight lg..ehehehhe..mama ni kan mmg lemah sket bab2 speech2, public speaking, presentation sume nih..entahlah..low self esteem kot..sbb tu takleh jadi lecturer.menggigil kot nk ajar budak2 depan kelas nnti..T__T


Jadual kursus mama..




Klaa..stop cni dulu..klu rajin mama update blog minggu nih..kalau agak2 rase malas..next week balik umahlah baru update kot..agagaggagaa..selamat kerja sume..=)

10 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

bestnyee CH mmg tempat tenang ...
wahh kursus yea .. merasa ikut asben pi kursusu kita ni asben yg handle kursus2 kat pejabat tp wife x pernah join sama kekkeke asik kena tinggal je

selamat berkursus mama Z

zailamohamad said...

bestnya g CH..zaila pon masa g haritu jem teruk di Berinchang juga..

best juga dapat g Penang..seumur hidupku tak pernah lagi g Penang tau..huhuhu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe next time leh pi cuti lama2 sikit k, cantik gambo masa berkualiti dengan kuarga adalah yang paling penting..

Nana said...

ramai plak update pasal cameron pagi ni ehhee
best2 suke cameron

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye gi CH..Cantik gambar..
Selamat berkursus & bercuti Lily..^^

izla said...

bawak 1 keluarga berkursus ke?
wahh bestnya

mama_umar_maryam said...

nice pic atas tu ;)..mcm full je smpi ptg kursus tuh..xper..sure ade masenye blh jln2 ;)

etiey.com said...

bestnya g CH! dah bertahun tak pergi... teringin jugak nak pergi. :)

Deq's Qienz said...

bestnya bercuti gan family..

btw, salam kenal ya :)

Wanieys said...

Wah g CH....bestnnyer dpt jenjalan dgn family kan,,,anak2 pun happy jer..

salam kenal dari wani a.k.a Ibu Qalief :))

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016