TIGA keyword terhangat..=)

Tak pernah rasenye mama citer pasal keyword2 yg masuk kat blog mama ni kan..alhamdulillah..jarang ada yg search benda pelik2 n relate ke blog mama..hihi..mklumlah..blog mama ni kan just citer pasal family kan..tp ada juga yg tinggalkan komen tau pas singgah ke blog mama esp yg search ttg percutian, tpt makan dll..tima kasih sbb sudi tinggalkan komen k utk mereka2 itu..^__^

Apepon, yg mama perasan..banyak2 keyword, DUA yg ini yg paling tinggi masuk ke blog mama..


Hee..nampak ker..satu pasal GM Klang dan satu lagi tentang KALENDER CINA untuk tentukan jantina anak ..ooo..ramai yg merancang tmbah ahli keluarga kot..pastu yg lain2 tu mesti sebab nk shopping barang2 kat GM Klang kan..hihihihi

Nway, yg terbaru..minggu ni satu keyword lain plak naik tinggi kat blog mama..nak tau ape??


Review ttg movie SEEFOOD..=)..cuti sekolah ni kan, gamaknye ramai parents yg search pasal review  ni sbb nk bawak anak2 pi tgk wayanglah kot kan..heheheh

Apepon keyword yg berkaitan, terima kasih pada korang, korang dan korangggggg semua yg sudi singgah ke blog picisan mama ni yek..unique visistor mama mmg tk ramai mane pon utk sehari, tp kire syukurlah ada jugak yg dtg bertndang kan..klu tak terbiar sepi jekla entry2 mama nanti..=p



p/s: Schedule entry for today..mama dah selamat smpai Kluang sbb nak attend majlis pernikahan kawan baik mama..selamat pengantin baru utk die..Fadlina Suhani & pasangannye Hisyam..next week baru leh tepek gmbar pengantin..



3 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cayala mama..
terbaeeek, depa search tuk borong baju raya kot.. heheheh

NzA said...

cuti2 ni mmg ibu bapa nk bwk anak2 outing......

semoga prjlnan selamat....

mama_umar_maryam said...

heheh,zt pon suke tgk keywords gak kdg2..blh tau preference readers kan..tp kdg ade gak yg x msk akal,mcm ayat2 lucah tu..pelik..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016