AL-Fatihah buat arwah atuk..

Hari khamis minggu lepas, 15 Mac 2012..mama dpat berita arwah atuk papa (moyang Zara n Zareef) telang kembali ke rahmatullah..arwah atuk ni mmg dh lama terlantar sakit tua..rasenye sejak mama kahwin dengan papa memang die dah terbaring jek kat dalam bilik, tk pernah nmpak arwah keluar..selama ni mak dan ayah mertua yang jaga makan minum dan pakai arwah sehingga ke akhir hayatnya..semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman..Al-fatihah buat Allahyarham Hj Asmuri bin Hj.Sallam..


Satu2nye gmbar yg arwah dalam simpanan mama..smpat amik gmbar ni lepas habis majlis sanding kat umah papa 5 tahun lepas..




Actually weken yg lepas mmg kebetulan mama nak balik kampung..sebabnye bestfriend mama kahwin kat Kluang..so bila atuk meninggal, plan jadi kucar kacir sketlah..berulang ke Kluang dan Pt Raja..first nikah kawan tuh hari jumaat pagi, then balik pt raja sebab ada kenduri arwah dan tahlil..sabtu gi kluang balik utk majlis sanding kawan mama, pastu patah balik utk kenduri arwah hari kedua pulak..tengah malam sabtu baru smpat tido kat umah mama kat rengit..penat..tapi syukur dapat attend majlis kawan, dan jugak tolong sket2 kenduri kat umah PIL..


p/s: Tak smpat tengok wajah terakhir arwah pon arituh..mama n papa balik asing2 (papa dari Kuantan, mama dari Klang sekali ngan kakak mama)..papa pon pesan bwk anak2 pas selesai kebumi jek sbb ada baby..so dari Klang mama tros overnite kat umah abang mama kat Kluang..esoknye Jumaat pas settle nikah kawan mama br mama balik umah PIL

3 comments:

mama tisya said...

alfatihah utk arwah....

nieda said...

alfatihah...semoga rohnya dicucuri rahmat

ieda said...

takziah buat arwah atuk hubby lily .. semoga arwah dicucuri rahmat .. aminnn

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016