My bestfriend's wedding :: Majlis Pernikahan

Alhamdulillah..16 Mac lepas..selamat sudah sorang kawan baik mama ni jadik isteri orang..ni bestfriend dari zaman skolah menengah kat MOZAC dulu..terus terang, mama rasa happy n bersyukur sgt bile tgk kawan mama ni di hari bahagia dia..banyak dah suka duka pahit maung kisah cinta yg pernah die lalui sebelum berjumpe soulmate die smpai akhirnye berkahwin nih...syukur..syukur dan syukur..semoga kawan baik mama ni kekal bahagia dgn suami tercinta smpai ke akhir hayat..paling penting, cepat2 dapat baby..bagi Zara n Zareef tmbah kawan..hihihihi...

Hjh Fadlina Suhani..time ni tgh tunggu majlis nikah bermula..cantik berseri2 bakal isteri org ni..=)

Sepanjang majlis berlangsung..

Suka tgk pelamin nikah nih..sweet jek kan..sume kawan mama buat sndiri..

Alhamdulillah..selamat sume..

Time ni sedih gila..kalau kat Johor panggil keluarga sakinah tk silap..ibu memberi pesanan terakhir utk si anak yg bakal diserahkan pada suami..wlu dah ada skrip, tp tersangkut2 gak diorang membaca sbb sedih..huhu

Pelukan utk ibu tersayang..sama macam mama, kawan baik mama ni pon cuma ada ibu jek..dh kehilangan ayah tercinta dah..=(

Antara hantaran yg ada..tk pasti dari pihak mana..tak smpat belek..ahahahaha

Sarung cincin

Cium tangan suami

Posing2

Waaaaaa..time ni pon SEDIH GILA..mak mama kata kuat giler pengantin nangis teresak2 masa peluk mama..mmg sebak tau masa ni..mama pon dh nangis sama2..wuwuwuwu

Mama n anak2..bergmbar dgn pengantin baru

Awal2 lagi pengantin baru dah amik berkat yek..hehehe..semoga cpt dapat bby k..opsss..honeymoon dulu jgn lupe..=p..by the way, gegirl comel sblh Zara tu anak buah pengantin ppuan


Actually majlis ni berlangsung waktu pagi Jumaat tu..mama just pergi dengan anak2, mak mama n sorang anak buah jek..papa time ni kat umah PIL sebab menguruskan jenazah arwah atuk..so, time majlis tu mmg tk dpt nk tgk sangat pon sbb sibuk melayan anak2 esp si Zareef..bukan reti nk dok diam..gmbar pon tk banyak amik sbb susah si kecik asyik nak mengekor kan..ada yg anak buah mama jek tlg amikkan..tu yg tkde gmbar2 pengantin yg proper pon..=p

Klaa..ni gmbar2 sampingan sempena majlis tu plak..gmbar sape lagi klu bukan gmbar mama n anak2..hihihi


Zarref sebelum gerak ke majlis acik Nina..saje pakaikan baju melayu siap bersamping nih..sayang tk pakai tkt nnti sempit..=p

Mama yg gigih nk tgk pernikahan kawan baik, sambil gigih melayan kerenah anak2..=p

Zara n kakak Pia

Mama n Zareef

Cheeky boy..

Dah bosan kena pegang, die sibuk nk jalan sini sana plak


Mama n anak2..muka cam letih sgt jek kan padahal bukan rewang ke apa..dok dendiam jek tgk org kawen..heheheheh

Mama, anak2 n nenek

Lepas majlis nikah..terus bergegas balik umah PIL..happy plak Zareef time dlm keta nih..=)



Gmbar2 sanding sambung entry lain plak..pon gmbar tk banyak sbb kitornag smpai lewat time majlis tuh..=p




4 comments:

NzA said...

sweetnya pelamin yg ada bntuk love tu......suka tgk..

Selamat pengantin baru kpd Hjh Fadlina Suhani dan suami..moga bahagia hingga ke syurga......

Nad @ MamaZakwan said...

kawan lily tu dah hajah dah ek?
alhamdulillah, muda2 lagi dh dpt gelaran tu..
selamat pengantin baru..!

Nana said...

pelamin nikah very sweet
sebab ada pepel! heheee

Syima ~Mama Kyra~ said...

congrate to yr BF :)
zareef sebijik cam muka ayah dia :D
cantik plak tgk bunga kt lansir pelamin tu :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016