Hadiah adik ke hadiah kakak??

Saki baki pic after bday Zareef arituh..posing ngan hadiah2 yg Zareef dapat..tima kasih banyak2 buat yg ikhlas memberi tu yek..murah rezeki Zareef dapat toys, buku cerita, bantal, baju, beg, macam2 lah..termasuk yg bagi 'angpau'..kebetulan sbelum ni mmg tk banyak belikan mainan utk die..asyik taram mainan kakak jek..so masuk umur setahun nih, macam2 mainan ada dah..makin penuh playroom diorang..hihi


Posing2 ngan hadiah..nenek yg tolong susun kemas2 nih..itupon ada lagi yg tak termasuk sbb terselit2 kat tpt lain..=p

Lom sempat mandi bogel2 dh kena paksa posing ngan hadiah dulu..=p

Toys yg tekan2 kuar bunyi die dh pndai main..tp yg puzzle, lego ni sume kena tunggu besar sketlah kot baru bijak nk main kan..heee

Opssss..kakak interprame sudahhh..keyboard mini ni hadiah dari atuk sedara diorang..mmg die tulis utk Zara n Zareef so acilah kakak tumpang sekaki kan




Time malam..explore mainan baru





Nway, banyak2 mainan ni mostly kakak Zara yg dah take over..huhuhu..jenuh terangkan ni hadiah adik..kalau kakak nk main, kena main sama2..tp tak sangka kedekutnye kakak tu kan..mane yg die suka, die buat harta..yg die tk suka die pass kat adik..pastu bile adik nk amik balik, kompem kena jerit...haihhhh..hadiah sape ni kakak..utk adik kakak plak yg over2 yek..nasib baik adiknye lom pndai melawan sangat..redha jekla kena buli ngan kakak..tapi sesekali riuh jugakla umah dgn suara diorang bising berebut mainan tu..=p

 

7 comments:

mama_umar_maryam said...

syoknyee tgk adiah2 zarif!!!
beshkan tgk anak2 dpt adiah..tapiii..pastu..playroom diorg siaplahh,hahahah

nieda said...

meriah dgn hadiah..syoklah zareef walaupun terpaksa redha mainan jadi rebutan dgn kakak.

mummy_ayu said...

biasa la tu...yg sulung memang suka take over adik...tapi tunggu la adik besar sikit..dia pun sama tak nak kalah..time tu lagi la gamat..

kakyong said...

makkk aiiii.. meriahnya murah rezeki zareef...

acik suka la hadiah2 ni...

aipp, kakak ni dah mcm abg fikri, mainan adik dia punya, mainan dia dia juga punya.. hahaaa... abg/kakak sulong memang camni kot...

NzA said...

byknya hadiah...masa adik kecik ni kakak masih boleh buli adik lagi tau, bila adik dh besar, kakak pulak kena buli....

S.U.R.I.A.T.I said...

tunggula adik besar sikit, siapla kakak...hahaha. tak dpt dh nk conquer brg adik lg nnti.

Nad @ MamaZakwan said...

pool zareef dh smpi kn?
riso plak kalu tak smpi2 lg..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016