Part 3 - Birthday boy yg comel dan comot..^__^

Oklah..last but not least..mempersembahkan gmbar2 bday boy yg diraikan hari Ahad lepas..kol 3pm mcm tu kot si Zareef dh terjaga dari tido..mujurlah tak bad mood sbb time die bangun tu tk nmpak mama kan..Pas bangun tido, mood baik jek smpai ke petang..=)..tp tulah..comotnye leh tahan..ngan benjol nmpak jelas kat dahi..baju dh comot2 ngan kek..macam2lah..heheheh


The sleeping prince..patutlah terjaga rupenye ada 'dayang2' kiss yek..=p

Cakkkk..dah bangun dah anak mama..sedap btol die tido tak pedulikan hiruk piruk kat keliling

Mama interprame amik Zareef dari pembaringan..si mama pon leh tahan dh comot ngan tudung serebeh dah tu ha..=p

Mood dah ok sbb puas tido kot..sedia utk kembali mengaktifkan diri..^--^

Bersama ngan 'crime partner'..Farish Danish..comel jek tgk rakan sebaya ni main sama2..=)

Suka dpt main ker..suka dpt angpau tu Zareef

Alololo..suka sangat this pic..mulut comel tgh menguap..ngantuk lagi ke Zareef??hihihi

Main belon sama2..takmo rebut2 k..


Huiiii..sume nak dicapai tuh..hehehhe

PErcubaan utk amik gmbar potret sefamily..still Zareef tk memberikan kerjasama..huhu

Masamnyeeeeee muka si kecik mama..huhu

Alahaiiii dik..mmg faillah kite nk amik gmbar sefamily..susah betul die nak pndang kamera..sayang tau..


Hmmmm..akhirnya mmg tk berjaya jugak dpt gmbar family yg cantek..mmg now susahhhhh sgt nk amik gbar Zareef yg proper tau..klu stakat candid tu oklah..tp bab soh posing2 dpn kamera, mmg tak dapat..iskkkk..cmner kite nk amik studio photoshoot nnti dik..huhu..apepon, meh layan plak gmbar Zareef kat outdoor yek..sume gmbar2 si kecik ngan papa..ntah bile papa bwk si adik ke depan umah n amik2 gmbar ni pon mama tk tau..sibuk sgt melayan tetamu gamaknye..tgk2 hasil gmbar, banyak plak aksi2 Zareef tgh main n berjalan kat luar tuh..^__^


Moment2 Zareef n papa..love u both my HEROES!!!

Bahagianye tgk muka Zareef ketawa besar macam nih..=)




Seronok tak ingat bile papa pakaikan kasut n bagi can die bergerak bebas..=D

Seronok melayan kipas warna warni ni berpusing


Enjoying the moment..main kipas smbil merayap ke sana ke mari..=p


My sweet little baby!!



Bukan main galak Zareef ke hulu ke hilir..papa pon rajin jek melayan..=)

Edisi kejar mengejar..hehehehe..klu dh dapat kaki mmg macam nih..tk sah kalau tak berlari


Candid!! ada gaya cam model cilik tgh beraksi dpn cameraman tak..hihihi


Thats all for now..semoga Zareef terus ceria n membesar dengan sempurna yek..mama sayang Zareef sangat2..tak sangka diam tak diam setahun dah mama jadik 'mother of two' yg independant membesarkan anak jauh dari papa..semoga Allah terus mempermudahkan urusan mama dalam membesarkan dan mendidik anak3 kesayangan mama nih..InsyaAllah..=)



3 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

best!!!!!!!
ada 1 gmbr tu..perut papa ada cahaya..
apakah?
heheheheh

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

lily duk kota kemuning ke?

tula baru nak tganye nape gambor tu ada bintang eheheh

sedapnye dia tidoooo
aishah pon sama pegi mana2 time tido ramai la duk ulit cium2..last2 terjaga budak tuu haihh

NzA said...

hepi family...senyuman zareef seiras kakak zara....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016