Blog Widget by LinkWithin

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ada apa di GM Klang..?

Bagi yg duduk area2 Klang n Shah Alam, rasenye tau kot kat mana GM Klang ni kan..bangunan GM ni dekat2 jek ngan Jusco Bukit Tinggi tu..kire bertentangan jalanlah..act mama perasan jek bangunan nih, tp tak pernah tau ape menda ada kat dalam..cume recently, barulah ada kawan opis yg bgtau macam2 ada rupenye kt dlm GM Klang ni..=p

So, Sabtu lepas saje ajak papa singgah ke GM after kitorang tgk progress umah..mmg tak jauh pon dr Bdr Puteri kan..ramai gak org kat sana masa tuh..nway, mcm bestttttt jek tgk mcm2 benda ada jual kat dlm GM nih..paling banyak ialah kedai baju baby n kids..mmg syurga pemboronglah kirenya nih..kedai jual baju2 bby n kids yg selalu jual kat online tuh, berlmbak kat dlm GM..smpai naik juling mama menengoknye..ehehhehehe..kompem pasni tk beli online dh baju2 zara n zareef..dtg terjah kat GM jek senang..jimat postage..=)

Selain tuh, mmg banyak lah kedai2 lain yg menarik..antaranya kedai jual baju2 kurung n tudung, perhiasan rumah, aksesori perhiasan wanita (mcm kerongsang, gelang, skarf dll), bag, kedai jam, n macam2 lagi..kira klu nk pegi shopping pndai2lah survey harga kat kedai2 tu..pilihlah mana yg termurah..=p


GM Klang, kat bandar Bukit Tinggi

Syok btol tgk kedai jual baju2 budak kecit nih..=D
Lagi kedai jual baju..
Dan lagi..hehehehe..kompem baju raya anak2 mama borong kat cni jek nnti..=p
Kedai baju kurung n tudung


Kedai jual tikar getah n karpet..cantek2 karpet bulu tuh..berbulu mata mama tgk..hihi

Siap bentang bagai kot2 lah berkenan nk smbar sekeping dua utk rumah baru kan..=p

Kedai aksesori..byk giler cekak rmbut..Zara smpai terpinga2 nk pilih mane satu

Dpt cekak yg diidamkan..

Smpat pau mama cincin mainan..comei jek cincin nih rm1 per pcs

Adek seronok jalan2..first time masuk dlm stroller lama kakak Zara nih..=p

Adek n kakak..

Tak amik gmbar banyak kedai pon..sbb mama segan..hehehe..mmg tkleh jadik blogger tegar la kan..gmbar2 kat atas tu sume amik curi2 guna nset jek..=p..apepon, kesimpulannya  ok jekla klu nk beli brg2 kat GM nih..suasana die lebey kurang cm uptown, tp uptown sebelah sianglah..hehe..nway, ari sabtu tuh mama tk borong ape2 pon..just cuci2 mata jek..next time ada masa baru  pegi sopping2 plak..=)


p/s: Still tak tau pon ape makna 'GM' tuh sebenarnya..hehe

11 comments:

OneSimpleMother said... [Reply to Comments]

wah.. best ni.. perasan jugak GM ni masa gi ke jusco tak lama dulu. nanti boleh ler ke sana cuci2 mata .. :)

Sidratul Muntaha said... [Reply to Comments]

aku pun gigih nengok.
juling bijik mata nengok brg2 tuk bebudak pmpuan nih..
aih..
tak sabo nunggu ara beso..
baru leh feeling2 belikan acessories.
bukti tinggi klang?!
lalu belah mana lily?
dah dekat ni kan dari meru?
ish ish..tak sbo aku nak gi..

Fara_Adura said... [Reply to Comments]

hehehe fara pom suke kedai2 camtuh. nak2 yang murah cam kedai 2 hengget tuh.. waa.. meriah u memborong. Murah katanye.. harus la amik kan.. ehehehe

Wah akak zara kemain pau mama ye..hehe nama pom pompuan kan. Agagaga

NzA said... [Reply to Comments]

sama la dgn akak, kalu nk snap pic kt tmpt awam siap sorok2 segan!!!! byk gak kedai jualan kt situ...

nane n kerry said... [Reply to Comments]

masa dok shah alam dl slalu g...penat gk berjalan dr satu bangunan ke satu bangunan...

Dilla Ady said... [Reply to Comments]

suke tgk kedai yang camni...macam berpinau mata nak beli sume...huhuhu

kalau kt kluang ni yg bez kt zonria la...rase nk borong sumenye...

etiey.com© said... [Reply to Comments]

wah macam macam ada yer. selalu juga llau sebba rumah adik dekat2 area situ tapi tak pernah singgah

Nana said... [Reply to Comments]

kita bulan lepas la
pes time g GM ni
teman sedara
bli brg nak niaga
selama ni xpenah msk pon
GM kt cokit tu
jenuh 7 tingkat nak round
rambang mata hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said... [Reply to Comments]

Mesti rambang mata dibuatnye kan lily..apatah lg bila tgk baju2 baby..rasa2nye semua nk diangkut.. ;)

bobhandburry said... [Reply to Comments]

Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

PM said... [Reply to Comments]

Kini GM Klang sudah ada 7 tingkat di bangunan baru.
PM Borong adalah pemborong aksesori wanita di GM Klang, Klang, Selangor, Malaysia. Produk aksesori wanita yang dipilih adalah sesuai untuk pasaran di Malaysia. Kebanyakan produk kami sesuai untuk dijual di bazar malam, pasar raya, tapak perniagaan, kedai pakaian, kedai aksesori wanita dan kiosk.
www.borongborong.com.my