HEROES

Salam Isnin sume..entry simple dulu pagi nih..semalam satu hari program penuh ngan family tersayang..sebelah malam plak dh penat siap2kan makan, uruskan anak2 n then hantar papa ke bus stand, maka tak dan nk wat schedule entry pjg2..maka, layankan dulu gmbar2 terbaru dua orang kesayangan mama n Zara ni yek..


Our HEROES..Riza Sr + Riza Jr..^__^


 
Gambar terbaru amik petang semalam..riadah kat Taman Tasik Shah Alam..



Sayang papa n Zareef ketat2!!



Perasan tak dahi Zareef still lebam..act benjol kat dahi yang arituh dh beransur hilang dah..tp boleh plak Jumaat malam lepas die terhantuk plak kat dinding gara2 main kejar2 ngan kakak Zara..tak pasal2 naik lagi benjol tu n now kesan lebam terbaru tak ilang2 lagi..huhuhu..


p/s: Mood pagi ni agak ke laut sebab hampir setengah jam dtg lewat ke opis..sibuk nk try lalu KESAS tak pasal2 stuck kat jammed..ingat lalu hway makin laju kan rupe2nye.......hmmmm...

2 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

hepi monday! :)

Salina@IbuAqil said...

alolololo handsome boy bertanda lg dahi dia.. ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016