Wall deco baru saya..=)


BEFORE- Black & White

AFTER - Colurful ngan pic anak2..^__^

CLOSE UP - mama sukeeeeeeeee....=p


Actually takdelah baru sangat tukar wall deco nih..adalah 2 minggu cam tu kot..sebelum ni 3 pieces yg itam putih tu beli dari GM Klang..then sbb suka sangat2 ngan gmbar Zara n Zareef ni mama nekad nk jadikan wall deco baru mama..ada beberapa orang jugak yg tanye mane mama tempah set ni time majlis Zareef aritu..so kalau nk jugak wall deco siap jam macam nih, leh lah gi website HOURHOME.com..die leh jugak editkan gmabar tu sekali ngan jam..macam mama, gmbar mama antar ni size kecik so klu nk skali ngan jam die tk dapat watkan 3 pcs..so mama soh edit jadik 2 pcs then amik extra clock..cmner..cantik tak?? Harga pon bagi mama oklah..murah lagi dr set lama yg itam putih tuh..=p

11 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

cantik..brapa regenye?

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...
This comment has been removed by the author.
Nana said...

alamak kiut nye serius!

Nad @ MamaZakwan said...

cantek

bada said...

cantik ..

mama maman aka yana said...

Hmm... lawa la..:)

Salina@IbuAqil said...

Kita pon suke..
Cantekkkkk!! ;)

S.U.R.I.A.T.I said...

tula...ritu nmpk tergantung kat dinding umah akak. serius cantik! 1st time su tau yg jam gini leh tempah ikut gmbr sendiri. (i like it too!!!)

Zana Nordin said...

betul ler lily
makin berseri gitew
walll ngan pic budak berdua tu

mama_umar_maryam said...

eeei,,nnt nk tiru taw ;)

hepifamily said...

cantik la akak..cmne nak wat..dh g tgok kat laman web tu..tp x reti laaa..leh bgth step by step??

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016