1, 2 dan 3..tak sampai sebulan lagi utk yang ke-4..=)

Ecececeh..counting utk apelah mama ni kan..nak kata anak..baru ada dua..klu 'gatal' nk tmbah pon masuk ke-3 la ye tak..ekekekeke..takdelah..sbnrnya nk citer pasal bday anak dara mama ni..smalam kan dok citer pasal kek rainbow Zareef kan..baru teringat mama lupe nk update yg Zara dah pon masuk umur 3 tahun 11 bulan on 11 Mac lepas..means tk smpai sebulan lagilah kan princess mama nak celebrate bday 4 tahun..hmmm..cpt tol rase Zara dh besar..tp lom skolah lagi..ni tahun lastlah kirenye Zara leh main2..hihihi

So, mcm biasa setiap kali masuk bday die mama pon mesti sibuk nak carikan kek bday lah kan..wlupon tkde celebration besar2an kali nih, tp bday kek tetap kena ada..setahun skali kasi can potong kek..hehehe..meh belek2 bday kek Zara utk tahun2 sebelum nih..=)
 

1st birthday cake..meriah ngan bunga2 mcm tuh..hehehe..time ni Zara tak tau ape lagi so mama pon main order ikut suka


Time 2nd bday pon sama..Zara tak demand apa..tp time ni celebrate bday die outdoor so decide order cupcakes with garden theme jekla


Haaa..ni kek mase 3rd birthday..Zara dh pndai request nak kek princess..plan asal nk tempah kek with edible image jek..tp tk jumpe org yg buat kat rengit (time nih mama cuti berpntang kat kampung)..so rezeki Zara dpt kek princess Barbie yg dh tentu2 lagi mahal harganya nih..hihihi

Untuk tahun ni, sekali lagi Zara dah request kek yg die nak..nk tau ape yg die suka kali nih??

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Nak kek Ariel Mermaid katanya!!hehehe..mmg minat btol ngan princess ikan duyung nih..=p







Haaa..comel2 kan gmbar mermaid Ariel nih..mama google jek sume..rasenye kali ni mama nk tempah kek ngan edible image si Ariel ni jek..tp maybe nk order personalised edible image kot..nak bagi masuk gmbar Zara sebelah ngan si Ariel nih..kompem Zara suka sgt nanti..=)..so skang tgh survey2 mane tpt yg leh order utk edit n print edible image utk kek nih..tiba2 rasa tk sabar plak nk watkan kek Zara ni n buat die happy..=D


Last but not least, banyak2 gmbar Ariel yg mama google..suke sgt plak dgn yg nih..sebabnye ada gmbar ayah die sekali, King Trition..sesuai rasanya klu mama watkan kek bday utk Zara n papa kan..sbb bday diorang dekat2 (sorang 5, sorang 11 April)..ehehehehehe..agak2 papa setuju tak..=p



p/s: Asyik keje mengorder kek jek..untungla org2 yg buat kek tu kan..bila masa gaknye mama leh buat sndiri kek bday utk anak2..huhuhu

4 comments:

Sha@Mama Tina said...

oo.. ini ariel mermaid yer..kalau yg ni sha tau sebab sha pun suka..hihi

zailamohamad said...

Lily cubalah search Jasmeen Home Delight kat fb..zaila tgk banyak tempahan kek yang lawa2 kat situ..cuma harga je tak tahu berapa..hehehe

mama_umar_maryam said...

wahhh mmg pandai request zara nih,hehe,slmt mengorder!!xsaba nk tgk

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kyra dah request b'day party dia huhuhuhu .. nampak gaya kena gagahkan diri gak buat..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016