Kedai mamak kegemaran Zara..=p

Hmm..actually byk benda lain nk citer nih..tp kan..gmbar sume tk available..byk gmbar ada dlm kamera kat umah..tk tau apasal malas nk on laptop n transfer gmbar skang ni..main upload mane yg ada dlm nset mama ni jek..huhuhu..so citer2 tu sume KIV dululah..meh baca entry basi ni dulu..=p

Nway, n gmbar makan2 dah berminggu2 yg lepas sebenarnya..mase ni mak mama pon ada kat umah lagi..kitorng kuar pi amik papa Zara kat batu tiga shah alam..so sbb sume belum makan, decide singgah kedai lah kan..batu tiga ni dekat ngan perumahan lama mama dulu kat taman pinggiran usj 3, so terus terasa nak pi satu kedai mamak area2 TPUSJ ni..klu nak tau, dulu kedai mamak ni mmg antara kedai makan fevret Zara tau..lagi2 time adik Zareef lom 'kuar' lagi..kan mama rajin balik keja layan Zara main kat taman, pastu tros makan..so JASMIN BISTRO ni antara port kitornglah..heheheheh..mamak2 kat situ mmg rajin layan Zara tau..=p
 

Papa, Zara n nenek..=)

Mama dan si anak dara..

Heee..nmpak sgt tk ni gmbar lama..Dahi Zareef tgh berbenjol besar lagi time nih..gara2 jatuh tersungkur seminggu sblum bday die aritu

Zareef mamam pisang..abeh separuh gak die makan..=)

Kakak Zara eksited nak makan..

Hee..budak perasan comel..mcm biasa, nama jek kedai mamak..tp each time dtg cni menu tetap Zara ialah sup ayam tak pedas, nasi putih ngan telur dadar..=p

Hahahaha..posing tk abeh2

Ni menu fevret mama..teh ais ngan mee goreng mamak..pedas melesing tp serius sedap gilerrrrrr..(tetibe terliut plak nk mee ni skang..huuu)

Zareef yg eksited

Time ni die mamam capati tak silap..papa punye so budak kecik nu tumpang semulut

Dh pndai nk sedut air kotak skang nih..tp lencun2 baju gakla klu bg die minum sndiri

Last but not least, Zareef n papa..=)




Kat mamak ni kalau time breakfast/supper mmg sukelah order roti canai n teh tarik..tkpon pekena nasi lemak..or sesekali naan cheese ngan tandoori ayam..sedapnyee..sayang kat Bandar Puteri takde kedai mamak camni..tu yg bile terlalu jek kat kawasan batu tiga, mesti singgah ke kedai nih..lepaskan rindu makan masakan mamak..ekekekekekeke

5 comments:

Atie.Rashid said...

terliurnye tgk mee grg mamak tu... atie mmg suke sgt mkn mee gorng mamak....

meh lawat umh bru atie
http://atierashid.blogspot.com

SyaNa said...

iskh lama jek xmkn roti nan
harus cari ni
perot da la lapar ujan2 ni

Nad @ MamaZakwan said...

selalu pi kedai ni setiap kali pi umah adek kite kt pinggiran usj 3 tu :)

NzA said...

terliur tgk mee tu..mesti sedap...

Dokter faRyn said...

mee goreng tu nampak sungguh mengiurkan!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016