Lagu Anak Kampung

Pernah dengar lagu Anak Kampung? Lagu Sabah nih..act sebelum ni kat fb mama dh ramai yg share tp tk pernah plak terlayan..sekali bila papa balik bukak lagu ni, siap nyanyi2 n main guna organ, tros rasa tersuka plak..hehehe..mcm comel jek lagu ni bila didengar..


Sape tak pernah dengar leh layan video nih yek..dgr lirik die dh boleh pahamlah lagu ni pasal ape..jom dengar pagi2 sebelum smbung buat kerja sepanjang ari..=p..



Kalau dah layan lagu kat atas tuh, dengar yg bawah ni plak k..yg ni versi jawapan dari perempuan..mama suka gak yang versi ppuan ni..walaupon liriknye mcm kelakar sket tp comel n sweet jek didengar..=)



* Zara pon dh ikut suka dengar lagu ni..part die paling suke yg lirik "bapakku ada jet terbang sini sana tuh"..hehehehehe


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

LYAfrina said...

x pernah dgr lagi..best yer..kna dgr jgk laa

ieda said...

ekekek lucu je ..
x pernah dgr layie nie dik ;)

Ms Fai said...

sukeeeee!!! mama, fai dgn hubby dah lama tau cari lagu ni. tau pasal lagu ni pn sbb Zero rajalawak yg nyanyi.. thanks a lot! mesti hubby suke, x sabar nk bgtau hubby. hihi... ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016