Presenting..new TICKER for...

Our 2nd Babymoon!!!!!


Hahahahaha..tetibe rase cam poyo jek dok guna term babymoon2 ni kan..tp oklah..time preggy jek leh guna term mcm ni..wlupon dh preggy anak kedua pon kan..lagipon bile ditelek2, rasenye sepanjang mama pregnen 2nd time, ni jekla percutian yg bakal mama pergi kot (pi melaka arituh 1 malam jek so tak puas cuti mase tuh..hihi)..so, agak2 mana destinasi percutian kami kali ni?? sile tgk kat ticker yek...


Tak sabarnye nk pi cuti....=D





Hehehe..dekat jek kan..Cameron Highland sekali lagi..act tak dpt pikir nak pegi mane..mama cume nak cari tpt yg leh menenangkan otak n minda so rasenye sesuai kot Cameron Highland tuh..lagipon macam dah rinduuuu jek nak jejak ke sana lagi..=p..nway, disebabkan insyaAllah ini akan jadi kali ke-4 mama jejak ke CH tuh, maka tema percutian kali ni more to relaxing holiday lah..takdelah nak jalan2 sakan ke sini sane..n takde jugak aktiviti turun lereng bukit semata2 nak petik buah stroberi mcm 1st babymoon dulu..=p..

Setakat ni, hotel mama dh booking dah pon utk 3D2N..ohhh..bukan lagi stay kat Equatorial tp tukar angin ke resort lain plak..hopefully takde aralla utk percutian kali nih..tk sabar weiii nak rehat2 ngan suami n anak tercinta..(^_^)

Oklaa..cuci mata dulu ngan gmbar2 mama punye CH trip sebelum ni..gmbar mase first time pegi jek takde sbb 1st time tuh mase form 5 ikut lawatan skolah so takdelah gmbar digital kan..heheh



CH 2nd trip..with papa + Zara dlm tummy

CH 3rd trip ..with papa + nenek Zara + Zara 3 mth old..balik hari jek mase nih..saje bwk nenek Zara cuci2 mata kat CH..=)
* mcm kurussssss jek mama mase nih kan..kekekekke



p/s: Doakan perancangan kami berjalan lancar ye kawan2..=)..aminnnnn...


13 comments:

mama tisya said...

bestnye nk babymoon kt CH lg

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonotnyer..lama tak pi CH
ingatkan new ticker tuk new baby!!
take care yep.. :-)

nieda said...

seronoknya nak bercuti. Zara mesti suka. hehe

Ummi Eisya said...

hepi holiday ye nanti..

~~@lyci@~~ said...

amin.. smoga smuanya selamat.. sonoknya nak berbabymoon hihi..

maya amir said...

bestnye nak gi b'cuti..ketahuilaa walaupun akak org pahang, tapi pnh jejak CH tu..sian kan?:) hehe..njoy hols lily:)

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye..!moga segalanya berjalan lancar :)

Dilla Ady said...

btul la...selim btul lily mase dukung zara tecik tu..hihi..

wahhh...beznye, nk babymoon lagi ye..petik stroberi byk2 ye..hihi

lily azliyana @ mama zara said...

to all- thanx sume..harap menjadiklah plan kami nih..mmg tak sabar nak pergi merehatkan diri..=D

Nana said...

wah bezney nk g CH ek
bez
sejuk
hahaha
23cm
agagaggag

mama_umar_maryam said...

slmt babymooonnn..hahhahaa,nana ko x abis2 23cm ;p

YatieJay said...

Akak tak pernah sampai lagi CH....teringin lak nak ajak encik suami pergi. Tapi tunggu musim hujan berhenti la. Nanti hujan2 pergi CH....laaagggiii sejuk!

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

bestnyee!!!jeles..jeles..jeles...
nak ber'babymoon' jugak!!!
tp, malas nak survey hotel, aci x kalo gi redah jek ujung bln ni..hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016