Sakit mata ker???

Time tulis entry ni dh almost 4am dah..terjaga dari tidur sbb Zara mintak susu + kebetulan lom semayang isyak lagi..tadi malam pas basuh baju round kedua tros 'pengsan'..arni agak kepenatan kat opis, + mata mama ni macam rase tak selesa sgt2...

Start dari pagi tadi sbnrnya mata mcm bengkak sket pastu gatal2..ingat biasalah tu sbb tak cukup tidur ke ape (padahal malam sebelumnye pon tkdelah tdo lmbat sgt)...bile mata dh gatal tu, tangan ni pon mulalah 'gatal' dok tenyeh2 mata tu kan..last2 makin lama makin merah plak..bile pas balik kerja lagilh rase tak selesa mata ni..klu try pejam mata lama2, rase gakla berdenyut2 kat kelopak mata tuh..

So, tgklah esok pagi cmner..klu bengkak lagi..tros pi klinik amik ubat kot..tk taulah leh dpt MC ke tak sbb macam tak severe pon mate nih..klu sakit mata tuh, mata siap bertahi2 kan..ni tkde..cume bengkak + gatal + merah..tp klu dok seharian dpn pc opis tu mmg leh menyebabkan sakit kepala jugaklah..huhu

Klaaa..nk amik kesempatan jengah blog kwn2 jap..pastu nk smbung tido..gud nite everybodi!!! (ehhhh..mcm tak sesuaiiii..sbb dh awal pagi dh pon kan..huuuu)



7 comments:

Izan Ishak said...

siannya lily..moga cepat sembuh ye~

nza said...

sakit mata ke alergik tu lily....moga cpt sembuh.....

lily azliyana @ mama zara said...

Izan - thanx yek izan..harap2 mcmtulah..baru nk amik ubat arinih

kak Nza- tulah tk tau kak nza..yg penting bgn pagi still bengkak n gatal lg nih..=(

maya amir said...

cpat smbuh.. ade allergic kot..

mama_umar_maryam said...

aiseh..g cpt2 klinik

Dilla Ady said...

alahai byknye la dugaan lily preggy kali nih kan..sian die..

takpe, gi klinik mintak ubat cepat...

littlehumblelynn said...

sila pg klinik cepat2..kang jangkit ngan zara lak..:(

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016