Tiba2 sudah ada TIGA!!..=p

Ahahahhaa..kecohlah mama Zara ni kan..ape yg tiga tuh..??? hehe..act arini bukak akaun nuffnang tgk2 ada 3 buffered!! 1st time weh mama dapat..sekali tiga plak tuh..lagipon rasenye sejak 2 menjak ni mcm dh jaraangggggg sgt dpt blogwalking + promote2 blog. tp nmpaknye blog mama masih ade pengunjung n dpt 'belas kesian' dr nuff nak bg buffered..mama ni act dh byk bulan letak nuff tp tak pernah sekali pon dpt cash out. separuh pon tk lepas dpd min amount utk cash-out tuh..hehe..sian tak..tkpelah..harap ada buffered ni cptlah sket hasilnye naik. dpt jugak income tambahan di smping memblogging kan..=p


Buffered mama yg tak seberapa tp jakun mcm ape..ekekekeke..kira untungla utk blogger yg tak berapa nak tegar mcm mama ni kan..heheh

opsss..yg metered earning tu ntah bile dpt tibe2 tgk jadik metered dh. tapi sket sgt pon hasil die so tu mama tak kire as buffered yg menguntungkanlah ye..hehe


p/s: nak kemas bilik pasni..esok papa balik karang terkejut tgk bilik mcm tongkang karam nih..hahahaha

12 comments:

nadnye said...

bagus la ada buffered, ku lagi tak faham..:P

Nowwa Fitri said...

hah..cepat kemas..

Yan said...

oklatu,,,

lily azliyana @ mama zara said...

Kak nad- setlh lebih 6 bulan register, baru nak dpt buffered..hahah

kak Nowwa- huuu..udah selamat kemas..kol 2am tdo semalam..ni mata dh berat gile nak gi kerja..=p

Yan- yup..ok sgt2..heheh

ita cutevirus said...

tahniah!! ita punyer jugak tak gerak²..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tahniah la lily dah dapat banyak buffrd earning...cayok2 usaha lagik k

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

okeh ar lily ada gak buffered..norly???nan ado..hahahaha

owh hubby dia nak balik eyh?pi kemas bilik tantekk2 tau, kate nak celebr8 anniversary...kasi romantika sket itu bilik (^__^)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ok lah tu kan..Dpt gak income di samping berblogging..berbaloi2... :)

lily azliyana @ mama zara said...

Ita- haha..lepas dh berbulan2 baru nak dpt Ita..=p

Mama_Aqish- hehe..tq..tulaa..ingat takde can nak dpt rupenye ada gak rezki..=)

Norly- agaknye kena tunggu lame sket mcm kite baru leh dpt buffered..

nway, smalam berjaya menyusun bilik bg kemas je..dh tak larat nak bagi romantika2...kekekeke

lily- tak dpt takpe, tapi kalau dpt income tmbahan..laaaagiiiiiii sukeeeee..hihi

Ummi Eisya said...

ingatkan pe yang bertiga tadi..suspens je..hihiii

tambah lagi duitkan..rezeki tu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah lily..
wow, xtravanganza..tiga skaligus tu.. =D
cayalah, i x leh lg, hukhukhuk..

nza said...

rezeki tu..ttp nuffnang nie kuat tidur la...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016