Budak baju hijaulah plak..=p

2 minggu lepas masukkan gambar2 budak baju oren..arini sibuk nak masukkan gmbar budak baju ijau plak..ehehehe..saje jek 'paksa' korang jamu mata ngn gmbar2 anak dara mama nih..nway, ni gmbar last week sbnrnya. sekali lg, bwk Zara ke drive thru mcD. selalunye mama beli drive thru mcD ni kalau mood / badan terlalu2 rase letih n malas.nak masak malas..nak gi kedai makan pon malas..drive thru jekla jwb nya..Zara plak baru jek nmpak signboard mcD mesti dh melompat2 kesukaan. sian Zara kecik2 lagi dh terpengaruh makan fastfood. nk wat cmner, mama die mmg kaki makanan segera..sbb tu badan dipam2 dah tk boleh nak turun2 dah..=p


Senyumam budak baju ijau..=)

Muka eksited mama bawak gi mcD

Fevret Zara..kentang goreng..hehe

Tak semenggah betul anak dara ni makan..kompem cancel org nak buat calon menantu..hihi


Buat muka comellah plak..=p
makan..makan..dan makan lagi..

Iskkk..abeh dah ke kentang nih..

Makan chicken nugetlah plak..=p

Hmmm..sedaplah nugat niiiiii..=p




Nway, ini sbnrnya adalah scheduled entry. di saat korang bace entry ni, insyaAllah mama n Zara dh smpai ke Kuantan. minggu ni wlupon cuti 3 hari, sadly papa Zara kena kerja. so mama plak amik kesempatan melawat papa kat Kuantan.. plan nak naik bas kali ni, so try ajak mak mama ikut skali. at least bolehlah bwk die jalan2 kuantan kan. alhamdulillah, nenek Zara setuju nak ikut..so malam ni kami akan naik bas dari shah alam ke kuantan kol 11pm. berdebar2 gak sbb lame dh tak naik bas. bwk budak kecik ni plak tuh..hehehe

Klaa..jumpe lagi ari Isnin k..tak taulah ade citer menarik dari kuantan ke tak..dhlah plan nk overnite ke cherating tapi lupe plak jumaat cuti umum so sume chalet n resort dh penuh..huhu..harap2 adelah mane2 chalet yg kosong wkt walk in nanti..teringin bebenar nk main pasir pantai ngan Zara..=p

12 comments:

Diamilikku said...

happy holiday....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kemain lg gaya Zara mamam kentang tu...:)
Happy Holiday!!

Izan Ishak said...

lily..
selamat berhujung minggu di kuantan.
*seronok nya nak main pasir, tp izan kena tunggu cuti sekolah dulu..

Dilla Ady said...

chumelnye zara skang nih..cantek jek rambut siput camtu..cam artis2 korea la pulak..hihihi...

beznye lily berholiday..

mizzyN said...

ZARA COMELL!!

lily azliyana @ mama zara said...

kak su- thanx kak su..wktu balas komen ni dh slamat balik dr berehat2 dh pon..hehe

lily- biasala..fevret die ken kentang goreng mcD tuh..=p

Izan- wah..nak ke mane berholiday tuh..cuti skolah nxt week jek lagi kan..mesti syok layan anak2 main pasir nnti..hehe

Dilla- hi dilla. lame tk dgr stori..hihi. nway, rmbut Zara dh pjg bolehla wat gaya siput bagai..=p

mizzyN- comel cam mama kan..hahahaha..nway, bila aunty nadh nak amik gmbar Zara lagi nih..hihi

nza said...

sama la dgn kak nza...suka mkn fast food..n dh brjangkit kt anak2 lak...hu.hu.hu...

shila ariff said...

nama lagi fast food..segera n cepat boleh di makan kan??..sam le kita, suka sgt fries dia..kalo yg panas2 tu..sedap!!!...

✿ Zetty84 ✿ said...

wah..mcm2 aksi nih..hihi...
happy holiday lalink..!!!! ;p

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tomeynyer budak baju hijau ni...cam pakai uniform school plak ek

Cinda... said...

tengok zara makan kentang tu.. teringin plak nak makan kentang gak.. bile nak p McD nie.. huheuheu...

comel tol dia wat gaye2 eh..

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

norly xpenah nek bas dgn zahra lagik.takut xterkawal.
rajinnya mak lily teman..syoknya!!!

comellah zara, pandai tul bergaya dpn kamera.senyum manis jek...kalo lah norly ada anak bujang, dah cop dah nak jadikkn menantu.ahaks~

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016