Our 3-series cupcakes

Sejak sebulan dua ni, keja mama asyiklah mengorder cupcakes aje. Mklumlah, starting from April to May..macam2 celebration ade. Bday papa, then bday Zara, diikuti ngan bday mama + anniversary papa n mama Zara. Tak tau apsal tahun ni mood asyik nak makan cupcakes..hehehe..

Ni bday cupcakes utk papa Zara..mama order ngan budak opis jek..deco die tak berapa nak fancy sbb isteri opismate ni baru jek berkecimpung ngan arena mendeco2 cupcakes. but still not too badla..




Yg ni plak mesti sume still ingat cupcakes for bday Zara. Act nak order dr opis mate jugak tp lastminit die cancel. So, mama search pembuat cupcakes kat area KL sbb kebetulan mmg nak celebrate bday Zara kat zoo negara mase tu kan. senang sket nk pick up..





Last but not least, cupcakes for our anniversary. Yg ni pon last minit order sbb after kejadian samun aritu, mama mcm blur sket. sedar2 tinggal seminggu nak celebrate ngan papa. Kali ni mama cari pembuat cupcake kat area shah alam jek sbb sng nak gi amik. cupcakes yg ni special sket sbb nak letak edible image..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Our anniversary cupcakes. Gatal nak jugak letak gmbar2 kahwin atas cupcakes tuh..hehehe..mula2 syg nak makan muka sndiri. tp bile dah dingap, sedap jek..kekekeke



Zoom sket. Patutnye request tulisan "Happy 3rd Anniversary" sekali tp tk tau apsal orang tu tak letak plak..huhu



So pasni dh habis dah celebration2 penting dlm family. ntah bile agaknye nak order cupcakes2 comel2 ni lagi. tunggu tahun depanla order ngan Nana or Mama Tisya plak. mesti masa tu diroang dah terer gile deco2 cupcakes ni kan..ehehehehe


p/s1: Asyik kerja mengorder cake jek. bile nak try wat sndiri plak mama Zara oiiii. tgu papa hadiahkan oven dulu kot baru terbuka hati wat kek sndiri..=p .
p/s2: Act ini hanyelah entry saja2 mengisi masa terluang yg sedikit ni jek. Nak update akt ujung minggu sbnrnya tp tak smpat nak pilih2 gmbar, upload2 gmbar n karang2 citer sume..huu

10 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah tantek la....semuanyer taktek xpecially yang zara punyer tu...so sweet..

lily azliyana @ mama zara said...

mamaAqish- yup..Zara punye tu sweet kan..kalaulah mama die pndai buat sndiri mesti best..hehehe

YatieJay said...

Hahaaa...pandai Lily berasalan. nak oven baru, baru nak buat kek sendiri....

Tapi sedap tak cupcakes tu? Takut rupa je lawa, tapi tak sedap (pernah kena dulu...sib baik org punya, bukan akak yg order)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiklah yg cupcake anniversary tu..Siap ada gambar..nk mkn pon rasa sayang..hehe..mesti sedapkan.. :)

p/s: owh ya Lily..nnt amik TAG yg juga Contest di link ni yer..

http://qistinaolivia.blogspot.com/2010/05/imanina-cute-give-away.html

E.L.I.Z.A said...

cantik la cuppies zara tu...order ngan sape ek? how much?

azzul said...

sgt comel sume cuppies tu..bestnya klu dpt buat sdr kan..

♥etiey erywan♥ said...

cantik dan shomel.. mesti sayang makan erk. hihi..w at hiasan lagi ok kan?

nza said...

cantiknya...syg nk mkn tu ttp nk wat camnekn, rasanya sedap...

Nana said...

mahai ni wat edible image ni haih bila la nk start pojek cc ni hehe

Cinda... said...

ari tu kwen pon ada tempah cupcakes..heehehe.. tp rasenye biasa2 jek.. rasanye lagi sedap muffin..

tp comel cupcakes lily nie..len kali tempah kek coklat kukus plak dari kite.. hahahha...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016